Travel Counsellors ontvangt een Koninklijke onderscheiding

Travel Counsellors, s ‘werelds grootste organisatie voor zelfstandig reisadviseurs, ontving vorige maand de gerespecteerde Queen’s Award For Enterprise*. In Groot Brittannië is dit de hoogste Koninklijke onderscheiding voor zakelijk succes.

Buitenlandse expansie

Travel Counsellors, met 1300 individuele reisadviseurs in acht landen wereldwijd, werd onderscheiden met de Koninklijke onderscheiding vanwege de buitenlandse expansie. Het succesvolle business model is gericht op het verstrekken van het hoogst mogelijke persoonlijke service aan klanten in Nederland, Ierland, Zuid-Afrika, Canada, Dubai, Australië en sinds kort ook in België.
 

 
Travel Counsellors won als eerste en enige reisorganisatie in 2003 de Queen’s Award for Innovation. Destijds werd de organisatie bekroond voor het baanbrekende concept waarbij zelfstandig reisadviseurs vanuit huis kunnen werken met de volledige ondersteuning van het hoofdkantoor.

Succes van ons concept

General Manager Fred van Eijk:

Het mogen ontvangen van deze tweede Koninklijke onderscheiding is fantastisch nieuws en onderstreept nogmaals het succes van ons concept. Het laat zien dat we een toekomstbestendig business model hebben, gericht op het bieden van de meest volledige ondersteuning aan onze reisexperts

Met doel dat onze Travel Counsellors de mogelijkheid hebben hun onderneming te runnen naar eigen inzicht, persoonlijke relaties kunnen opbouwen en de hoogste persoonlijke service kunnen bieden waardoor ze controle hebben over hun eigen marge. Als gevolg hiervan hebben we 70% terugkerende klanten en een klanttevredenheidsscore van 96%.

Comments are closed.