Moederdag in New York

Mams eens echt goed in het zonnetje zetten? Wat denk je van Moederdag in New York? NYC & Company, het officiële marketing- en toerismebureau voor New York, nodigt alle zonen en dochters uit met hun moeder de stad te komen verkennen.

New York City

New York City

Een bezoekje aan zo’n bruisende bestemming is sowieso een prachtig cadeau, maar de stad maakt het dit speciale weekend nóg mooier. Er zijn aantrekkelijke pakketten en evenementen die ervoor zorgen dat het weekend van 11 mei niet alleen onvergetelijk wordt, maar ook betaalbaar blijft.

Super-de-luxe Moederdag

Hotelpakketten, Moederdag-voorstellingen en speciale evenementen: op zondag 11 mei staan alle vijf wijken van New York volledig in het teken van moeder en kind. Wat te denken van Sunday Night Stays, een programma van NYC & Company waarmee bezoekers van de stad kunnen genieten zonder de zaterdagse drukte. Daarbij rekenen hotels lagere tarieven voor zondagnacht, wat je weekendje weg zomaar 15-20% voordeliger kan maken. En dan zijn er nog de Broadway shows, iets waar je moeder misschien al wel haar hele leven van droomt. Kortom: een super-de-luxe Moederdag, zonder extreem prijskaartje.

 

 

Voor elke moeder wat wils

In New York wordt Moederdag op alle mogelijke manieren gevierd. Zo heeft SoHo’s Crosby Street Hotel een driegangen brunch met privé filmvertoning, biedt het Grand Hyatt een ‘Treat Mom Like a Queen’-pakket inclusief massage en late check-out en neem je de hele familie mee naar The James voor een diner in het penthouse bereid door beroemde chef David Burke. Met kleine kinderen moeder verrassen? Ga dan naar het Children’s Museum in Brooklyn of Manhattan. Ook leuk zijn de Assepoester voorstellingen in de New York Hall of Science. Met moeders die van shoppen houden ga je naar de Arts and Craft Fair, sportieve mama’s neem je mee naar een wedstrijd van The Mets en ma’s met groene vingers laat je naar hartenlust rondstruinen in de New York Botanical Garden. Voor elke moeder wat wils – en ook ontzettend leuk voor de kids!

Comments are closed.