Slapen in Schloß Schönbrunn

Sinds 30 april 2014 kunnen gasten voor het eerst slapen tussen de imperiale pracht en praal van het keizerlijke Schloß Schönbrunn in Wenen. Hotelgroep Austria Trend heeft hier een exquise suite gerealiseerd en staat daarmee direct op de lijst van bijzondere accommodaties in Europa.
slaapkamer-austria-trend-hotels

Bijzondere overnachtingsmogelijkheid

Met de Schloß Schönbrunn suite biedt de Oostenrijkse hotelgroep een bijzondere overnachtingsmogelijkheid in een van de beroemdste bezienswaardigheden van Oostenrijk aan. De gasten kunnen op 167 vierkante meter als een keizer dineren en als een prinses slapen. Absoluut hoogtepunt is het adembenemende uitzicht vanuit de suite op de Gloriette, het Schlosspark en de tuinen.
 

 

Imperiale flair

De gasten zullen tijdens hun verblijf het gevoel krijgen alsof zij daadwerkelijk in het paleis wonen. Het interieur is geheel volgens de stijl van de voormalige zomerresidentie van de Habsburger ingericht. Twee slaapkamers, twee badkamers, salon, woonkamer en kitchenette in goud, zwart en wit gedoopt interieur, allemaal unieke met de hand gemaakte stukken geïnspireerd op het keizerlijk paleis.

Overnachten

Men kan vanaf € 699,- per persoon per nacht inclusief ontbijt overnachten. Daarnaast kan men naar wens de service met shuttleservice, butler, privé-rondleiding door Schönbrunn en Wenen en VIP-ontvangst uitbreiden.

Comments are closed.