Pony’s aangekomen in Slagharen

Op vrijdag 25 april jl. zijn de eerste gasten ingecheckt voor het ponyarrangement op de Slagharen Ranch. Uniek, want de pony’s bij het huisje zijn na decennia weer terug in Attractie- & Vakantiepark Slagharen.

slagharen-pony's

 

 

Slagharen Ranch

In voormalig “Ponypark Slagharen” in Nederland keert zo het oorspronkelijke succesnummer in een eigentijds jasje terug. In een afgebakende gebied – De Slagharen Ranch – kunnen gasten een Buffalo Ranch House huren met een eigen pony bij de accommodatie in Nederland. Cowboy Buffalo Joe is gevraagd om toezicht te houden op dat de pony’s goed verzorgd worden door de kinderen.

Bijzonder gebeurtenis

Een bijzondere gebeurtenis, aldus Algemeen Directeur Angelique Klar.

Na jaren van afwezigheid is het een feest om deze vrolijke viervoeters op het park te hebben. De eerste reacties van de gasten zijn ook erg positief, vooral over het feit dat de gasten niet alleen een pony bij de accommodatie hebben, maar ook workshops kunnen volgen waardoor kinderen veel leren over de dieren.

Comments are closed.