Bekende Nederlanders deze zomer aan boord van Holland America Line

Twee populaire Nederlandse entertainers nemen deze zomer plaats op het hoofdpodium van het ms Rotterdam, het ms Ryndam en het ms Prinsendam als deze Holland America Line schepen in Europa zijn. Iris Kroes, winnares van het tweede seizoen van “The Voice of Holland,” en goochelaar Ronald Moray zullen van mei tot september meevaren op verschillende routes in Europa en de Baltische staten.

Holland America Line

Holland America Line

The Voice of Holland winnares

Kroes zal aan boord zingen en harp spelen en laten zien waarom zij tot winnares van “The Voice of Holland” werd gekroond. Moray zal de gasten aan boord verbazen met zijn magie acts. Daarnaast voert hij in de hoofdrestaurant en bars aan boord trucs aan tafel op.

Entertainment is een belangrijk onderdeel van de cruise-ervaring en we zijn altijd op zoek naar leuke, nieuwe artiesten die bij onze gasten een onvergetelijke indruk achterlaten

Zegt Richard Meadows, Executive Vice President Marketing, Sales en Gastprogramma’s bij Holland America Line.

Iris en Ronald zijn uitzonderlijk goed in wat ze doen en we zijn ervan overtuigd dat al onze gasten, ongeacht de nationaliteit, van hun optredens zullen genieten.

Iris Kroes, winnares van The Voice of Holland

Iris Kroes, winnares van The Voice of Holland

Zangeres en harpiste Iris Kroes is vooral bekend als de winnares van de televisie zangwedstrijd “The Voice of Holland,” die ze in december 2012 won. Kroes vaart mee op de cruise van het ms Prinsendam met vertrek op 24 mei uit Nederland. Daarnaast zal ze aan boord zijn op cruises van het ms Rotterdam van 2 tot 7 juni, 7 tot 13 juni en 28 juni tot 5 juli en op het ms Ryndam van 6 tot en met 12 juli tijdens de 14-daagse cruise “Jewels of the Baltic.”

 

 

Goochelaar Ronald Moray

Moray treedt op tijdens acht cruises met het ms Rotterdam. Als één van de beste goochelaars van Europa, werd Moray uitgenodigd voor een optreden tijdens het huwelijksfeest van ZKH prins Willem-Alexander en prinses Máxima. Hij won het Nederlands Kampioenschap Goochelen en ontving de hoogste onderscheiding tijdens het Wereld Kampioenschap Goochelen in de categorie “Mentale Magie.” Moray zal aan boord van het ms Rotterdam zijn tijdens de cruises die vertrekken op 21 en 28 juni, 19 en 26 juli, 2 en 30 augustus en 6 en 13 september.

Nederlands Kampioenschap Goochelen Ronald Moray

Nederlands Kampioenschap Goochelen Ronald Moray

Naast speciale performers, biedt Holland America Line elke avond een scala aan entertainment en activiteiten. Als Kroes en Moray niet optreden in de showlounge, worden de gasten getrakteerd op aanvullend entertainment en mooie shows van de zangers en dansers van Holland America Line. In de bars en lounges worden ook optredens verzorgd door muzikanten van Holland America Line, van de upbeat HALCats tot de pianist in de Piano Bar. Gasten kunnen de hele nacht dansen in de disco of meezingen met de muziek onder het genot van een cocktail.

Comments are closed.