Gratis MuseumMaandag met het Nationaal Ouderenfonds

Op maandag 19 mei openen meer dan twintig musea door heel Nederland gratis hun deuren, speciaal voor 65+-ers en voor de vrijwilligers van het Nationaal Ouderenfonds. Deze MuseumMaandag wordt mogelijk gemaakt door de BankGiro Loterij. Meer informatie over de deelnemende musea en het inschrijfformulier zijn te vinden op de website.

nationaal-ouderen-fonds

MuseumMaandag 2014

Op deze MuseumMaandag wordt er voor de ouderen van Nederland een speciaal programma georganiseerd, bijvoorbeeld met rondleidingen, workshops en films. Een ontvangst met koffie of thee met wat lekkers, en een goodie bag na afloop zijn de vaste ingrediënten van deze dag. Daarnaast zijn de collecties en tentoonstellingen van de musea gratis te bezichtigen.

 

 

Beperkte capaciteit

Belangstellenden voor deze MuseumMaandag in Nederland vinden meer informatie over de musea en programma’s op de website. Alle musea hebben een beperkte capaciteit, daarom wordt inschrijven geadviseerd.

Comments are closed.