Hoogvliegers in NEMO tijdens de meivakantie

Hoe hoog kan jouw vliegtuigje vliegen? Test het in de workshop Vliegtuigje bouwen tijdens de meivakantie in NEMO. Liever nog iets hoger? Waan je een astronaut en bekijk de aarde vanaf de ruimte bij de voorstelling Ruimteschip Aarde of ontdek dankzij de spectaculaire 3D-film Het raadsel van de kosmos hoe eindeloos groot de ruimte is.
NEMO

Wetenschappelijk onderzoek over lachen

Van 28 april tot en met 1 mei kunnen peuters en kleuters meedoen met een onderzoek van de Universiteit van Amsterdam in NEMO R&D: leren jonge kinderen van feedback? Ze doen hiervoor twee korte spelletjes op een touch screen en drie kleine spelletjes met ander materiaal.

 

 
Maar ook oudere bezoekers kunnen meedoen met wetenschappelijk onderzoek in NEMO. Bij Science Live wordt onderzoek gedaan over lachen: zijn we in staat om te herkennen of iemand iets echt grappig vindt of niet?

Comments are closed.