Zuid-Tirol lanceert gratis lifestyle & travel magazine

Waar vind je de mooiste wandel- en fietsroutes? Wat is de lekkerste wijn? En waar kun je het beste ontspannen na een middag winkelen? Op deze en vele andere prangende vragen geeft de Italiaanse streek Zuid-Tirol, ofwel Südtirol, nu antwoord.

Deze maand lanceren zij een gratis digitaal magazine om Nederlandse toeristen het zomerse Zuid-Tirol te laten proeven. Met één klik op deze link kan men het beste van deze bestemming ontdekken, gewoon vanuit de luie stoel.

Geniet in de bergen van Zuid-Tirol

Geniet in de bergen van Zuid-Tirol

Waar gaan we heen deze zomervakantie?

Ieder jaar weer is het voor veel Nederlanders de vraag waar ze op vakantie zullen gaan in de zomerperiode. Behalve het doorbladeren van reisbladen, het bezoeken van reisbureaus en het afstruinen van websites, komen er steeds meer manieren om toeristen te helpen om de ideale vakantiebestemming te vinden. Het Italiaanse Zuid-Tirol lanceerde eerder al meerdere mobiele reis-apps om toeristen te helpen deze zonnige regio voor en tijdens de reis te ontdekken. Deze maand komen ze met een innovatief online lifestyle & travel magazine met tal van interessante tips. Tijdens het doorbladeren van dit zomerse magazine proeven lezers het beste van Zuid-Tirol. Na het openen van het magazine worden zij namelijk mee op ontdekkingstocht genomen langs bijzondere plaatsen, culinaire gerechten en top belevenissen die Zuid-Tirol te bieden heeft tijdens de zomer van 2014. Downloaden is niet nodig, want het magazine wordt meteen geopend op een desktop, tablet of smartphone. Je vindt het magazine op de pagina verkeersbureaus.info/europa/italie/zuid-tirol
 

 

Comments are closed.