Directe vlucht Amsterdam – Växjö Småland

Estonian Air en KLM starten op 5 mei met een directe vlucht tussen Amsterdam en Småland Airport in Växjö, Zuid-Zweden.
estonian-air

8 Directe vluchten per week

Per week zijn er acht vluchten. In de zomerperiode kan vijf maal per week van deze lijn gebruik worden gemaakt.

Vluchtschema

Ochtendvlucht:
(maandag, dinsdag, donderdag)
Växjö 6.20 uur – Amsterdam 7.50 uur
Amsterdam 10.05 uur – Växjö 11.30 uur

Avondvlucht:
(maandag, woensdag, donderdag, vrijdag, zondag)
Växjö 18.00 uur – Amsterdam 19.30 uur
Amsterdam 20.45 uur – Växjö 22.10 uur
 

 

Växjö


Ontdek in de regio Småland, in Zuid-Zweden, jouw Swedish Moment in de plaats Växjö. Naast de prachtige tentoonstellingen in het Culture Park Småland en museum Växjö Konsthall is er ook in het zakelijke centrum zeven dagen per week van alles te beleven!

Straten van het centrum vol avonturen


Växjö is vol met winkels, outdoor restaurants, cafés en eetgelegenheden. Op zoek naar lekker eten? Ga binnen bij PM & Vänner! Dit restaurant mag je niet missen. Het winkelcentrum Grand Samarkand ligt net buiten de stad en is uitgeroepen tot het beste winkelcentrum van Zweden!

Koninkrijk van het kristal

Växjö ligt in het Koninkrijk van het kristal. Het gebied in Zweden waar sinds het jaar 1742 met de mond glas wordt geblazen. In en rond de stad zijn overal glasblazerijen en kun je glaskunst kopen. Er zijn talloze ateliers en galeries. In het Småland Museum krijg je een fascinerend inzicht in de glaskunst uit Växjö. Bekende merken zoals Kosta Boda en Orrefors kun je overal kopen.

Je eigen rode vakantiehuisje in Getnogard

Je eigen vakantiehuisje in Småland

Comments are closed.