VVV Zuid-Limburg lanceert campagne Met de familie erop uit

Het is weer meivakantie. Traditioneel is dit een periode waarin families van binnen en buiten de provincie erop uit gaan. Daarom heeft VVV Zuid-Limburg een speciale themacampagne opgezet en kunnen er vanaf nu prijzen worden gewonnen via Facebook.

De website van Zuid Limburg

De website van Zuid Limburg

Themacampagne ‘Met de familie erop uit in Zuid-Limburg’

De populariteit van alles wat met kinderuitjes van doen heeft, stimuleerde VVV Zuid-Limburg om ‘de kinderbehoefte’ tot een nieuw marketingspeerpunt te benoemen en op een toegankelijke manier te presenteren aan gasten, maar ook aan inwoners. Middels thematisering op de website, korte promotiefilms, een facebookactie en een speciale flyer wordt hieraan invulling gegeven. Daarnaast koppelt de VVV aan dit thema in de komende periode nog diverse marketingactiviteiten zoals kortingsacties, inzet van social media en publicaties in diverse media.
 

 

Korting & Leuke prijzen

Om de diverse kinderactiviteiten te promoten en een bezoek in Zuid-Limburg te stimuleren, zijn er via de online themapagina www.vvvzuidlimburg.nl/kids veel tips te vinden. Tevens is er een speciale facebookactie waarbij elke maand toegangskaartjes voor attracties in Zuid-Limburg ter beschikking gesteld worden.

Comments are closed.