Camping Sint Maartenszee gaat samenwerken met Ardoer.com

Kort na de overname in januari jongstleden gaat de familie van Kalsbeek-Richter, eigenaren van Camping Sint Maartenszee, samenwerken met 36 andere zelfstandige collega’s binnen het samenwerkingsverband Ardoer.com.

Na parken in de provincies Drenthe, Brabant, Gelderland, Limburg, Overijssel en Zeeland is Camping Sint Maartenszee het tweede bedrijf dat zich aansluit bij Ardoer in Noord-Holland.

Kamperen in Noord-Holland

Kamperen in Noord-Holland

Bloeiende onderneming

Onbekenden zijn de samenwerkende campings en vakantieparken niet, aangezien familie van Kalsbeek-Richter reeds met Camping ’t Noorder Sandt lid is van Ardoer. Ze zijn blij met het vertrouwen dat de bank en hun Ardoer collega’s in hen hebben dat ze van Camping Sint Maartenszee weer een bloeiende onderneming willen maken. Désirée van Kalsbeek:

Als ervaren recreatiefamilie staan we te popelen om alles wat we aan verbeteringen zien, op te pakken. Natuurlijk is het dit eerste seizoen nog niet direct zoals we graag willen, maar de steun en extra kennis van onze collega’s maakt dat we snel stappen kunnen maken.

Die daadkracht om stappen in kwaliteitsverbetering door te kunnen voeren, heeft familie van Kalsbeek-Richter al laten zien op hun andere park ’t Noorder Sandt in Julianadorp aan Zee. “Deze inzet samen met een magnifieke ligging aan de voet van de duinen en op slechts een paar minuten lopen van het beschermde natuurgebied Het Zwanenwater geeft ons het volste vertrouwen dat Camping Sint Maartenszee een pareltje gaat worden’, aldus Suze-An Altena, die samen met haar collega Jeannette Brinkman de directie vormt van Ardoer.com.
 

 

Verbeterslag begonnen

Die verbeterslag is al volop aan de gang op de camping in het pittoreske dorp Sint Maartenszee. Zo zijn een aantal kampeerplaatsen vergroot en kan ook de camperaar er terecht op speciale camperplaatsen. Niet alleen de kampeerder die beschikt over een eigen kampeermiddel kan er terecht. Ook voor het huren van een accommodatie is men van harte welkom. Van nostalgische houten trekkershutten annex zomerhuisjes tot luxe 6 persoons bungalows is er voor elke gast voldoende variatie om te kiezen voor die vakantie die het best past bij de wensen. Lekker basic of van alle gemakken voorzien. Het duinpad recht tegenover de camping brengt de gasten direct naar het strand en de zee, zodat ‘buiten’ er ook echt wordt beleefd.

Veel belangstelling

Sinds kort is Camping Sint Maartenszee te vinden op de website van Ardoer. “Dat merken we direct. Er zijn veel aanvragen voor brochures en ook de boekingen lopen al volop. Gasten die in het verleden zijn geweest, zijn nieuwsgierig wat er allemaal gaat veranderen, maar ook nieuwe gasten melden zich voor de unieke ligging. Wij leggen ze graag uit dat wij gaan voor kwaliteit en nodigen hen uit een kijkje te komen nemen op beide parken”, aldus Désirée van Kalsbeek. Het online zoeken en boeken van Ardoer ziet Désirée als een uitkomst:

Gasten kunnen heel eenvoudig over alle 37 aangesloten parken heen zien wat er vrij is in bijvoorbeeld het hemelvaartweekend en vervolgens filteren op hun specifieke wensen. Is eenmaal een keuze gemaakt, kan er direct geboekt worden zonder reserveringskosten. Alle bij Ardoer aangesloten parken verwelkomen hun gasten immers graag en daar passen in hun visie geen onduidelijke extra kosten bij. Daar zijn wij het helemaal mee eens.

Persoonlijke gastvrijheid

Het reserveren zonder boekingskosten is slechts een van de speerpunten van de persoonlijke gastvrijheid van de Ardoer.com parken. Alle parken zijn zelfstandig en er is daarom nog sprake van persoonlijke aandacht van de eigenaren. Maar ook het communiceren van eerlijke tarieven en een goede en persoonlijke afhandeling van klachten vinden de samenwerkende parken belangrijk naast een goede kwaliteit. Suze-An Altena:

Gasten moeten zich thuis kunnen voelen en we doen er voor, tijdens en na de vakantie alles aan om dat te bewerkstelligen

Comments are closed.