Nieuw Segway-seizoen geopend in Zagreb en Dubrovnik

Segway Kroatië heeft op de eerste lentedag officieel het seizoen voor de toeristische attractie Segway City Tour geopend. De attractie is beschikbaar in de hoofdstad van het Kroatisch toerisme, Dubrovnik, en in de hoofdstad van de Republiek Kroatië, Zagreb.

Dubrovnik vanaf de weg vanaf het vliegveld naar de stad. Je kijkt zo op de stad, prachtig!

Dubrovnik vanaf de weg vanaf het vliegveld naar de stad. Je kijkt zo op de stad, prachtig!

De Segway City Tour Zagreb, de eerste Segway Tour in Kroatië, zorgt al voor het achtste jaar op rij voor enthousiaste reacties door de bezoekers van Zagreb. Iedereen kan de techniek van de Segway personal transporter onder de knie krijgen door een tocht door de hoofdstad te maken, wat ook nog eens een niet-alledaagse belevenis oplevert. De Segway City Tour Dubrovnik is, niet lang nadat hij in gebruik werd genomen, de belangrijkste attractie van Dubrovnik geworden.

 

 

Als je kijkt naar de commentaren van de bezoekers staan beide tours eenzaam aan de top in de activiteitenlijsten op de website TripAdvisor en de Segway City Tour Zagreb heeft al drie jaar op rij het “Certificate of Excellence” gekregen van diezelfde website. Zowel in Dubrovnik als in Zagreb kan er dagelijks op tour gegaan worden, met vooraf een rijcursus die georganiseerd wordt onder toezicht van een instructeur. De bezoekers kunnen kiezen uit verschillende programma’s die worden aangeboden, met een duur van 50 tot wel 135 minuten.

Comments are closed.