Campagne ‘Proefweekend Drenthe’ van start

Het weekend van 20, 21 en 22 juni zal een druk weekend worden in Drenthe! Dan vindt het ‘Proefweekend Drenthe’ plaats. Zwemmen in een bosmeertje, slingeren aan een touw, een eigen pijl en boog maken of klauteren in het klimpark. Dit kan allemaal in Drenthe tijdens het Proefweekend.

Drenthe in de top

40% Korting

In dit weekend kunnen bezoekers komen kamperen of relaxen in een bungalow met maar liefst 40% korting! Boekers van het Proefweekend mogen gratis mee doen aan de toffe buitenactiviteiten die wij organiseren op leuke plekken midden in de natuur. De actie met alle deelnemende campings en bungalowparken en de activiteiten staan op drenthe.nl/proefweekend.
 

 
De actie wordt vanaf Paasmaandag gepromoot op de radiozenders in Nederland, in diverse landelijke bladen, op de mast bij de snelweg langs Delft en via een online campagne. Drenthe is vooral populair onder jonge gezinnen en op Zapp zal daarom een commercial te zien zijn. De buitenactiviteiten vinden plaats bij Taribush, Joytime Groepsactiviteiten en Buitencentrum Boomkroonpad van Staatsbosbeheer. Marketing Drenthe is er trots op dat bijna 30 campings en bungalowparken zich inzetten om bezoekers een heerlijk, eigen Drenthe-moment te bezorgen. Drenthe doet wat met je!

Comments are closed.