VVV Nederland introduceert VVV Lekkerweg cadeaukaart

VVV Nederland lanceerde gister de VVV Lekkerweg cadeaukaart. VVV Lekkerweg is een digitale cadeaukaart waarmee een overnachting naar keuze cadeau kan worden gedaan. Daarmee is VVV Lekkerweg de eerste digitale cadeaukaart uit de stal van VVV Nederland. VVV Nederland is sinds jaar en dag marktleider op het gebied van cadeaubonnen. Maar tot op heden ontbrak een digitale variant.

Video thumbnail for youtube video VVV Nederland introduceert VVV Lekkerweg cadeaukaart - Verkeersbureaus.info

In vergelijking met soortgelijke cadeaubonnen biedt VVV Nederland met VVV Lekkerweg veel meer een belevenisconcept aan onder de sterke en betrouwbare VVV vlag. Behalve het daadwerkelijke pasje op creditcard formaat, bestaat VVV Lekkerweg uit een cadeaudoosje en een inspiratieboekje. En bij online bestellingen is het mogelijk er een eigen touch aan te geven door een kaartje toe te voegen met een persoonlijke boodschap.

Online en offline verkrijgbaar

De cadeaukaart, die vijf jaar geldig is en een variabele waarde heeft tussen de 25 en 150 euro, wordt verkocht via de website www.vvvlekkerweg.nl. Daarnaast is de kaart verkrijgbaar via de VVV-vestigingen, de PostNL-agentschappen, Bruna en de ANWB winkels.

Ruime keuze

Voor het accommodatieaanbod van VVV Lekkerweg is een samenwerking aangegaan met Bookit en de VVV boekingscentrale in West-Friesland. Ook met andere VVV-organisaties zijn we in gesprek om hun aanbod te koppelen aan VVV Lekkerweg. Hierdoor heeft de ontvanger van de kaart een heel diverse en, met nu al ruim 2500 verschillende accommodaties, ook een heel ruime keuze. De mogelijkheden variëren van luxe hotels in Nederland tot intieme B&B’s en van gezinsvriendelijke vakantiehuizen tot avontuurlijke bootjes.
 

 

VVV bestemmingstips

De ontvanger van de VVV Lekkerweg cadeaukaart kan een keuze maken uit het complete aanbod op www.vvvlekkerweg.nl. Informatie over de accommodatie wordt op de site aangevuld met de leukste en meest actuele tips en ideeën van de VVV over de betreffende plaats of regio in Nederland.

Opmaat

De VVV Lekkerweg cadeaukaart vormt de opmaat voor verdere digitalisering. Later dit jaar vervangt VVV Nederland de huidige Nationale Dinercheque door een culinaire cadeaukaart.

Comments are closed.