Italianizer van transavia.com zet mensen in Italiaanse sfeer

Het kan soms snel gaan. Zo zit je in een bushokje en zo zit je lekker in Italië, midden in een kustplaats waar het leven in vakantiesfeer verloopt. De ‘Italianizer’ van transavia.com bracht nietsvermoedende mensen, wachtend in een bushokje in Amsterdam, in Italiaanse sferen.

 

 
Dat gebeurde ter promotie van twee Italiaanse bestemmingen, Bari aan de zuidoostkust en Catania op Sicilië, waar transavia.com vanaf 17 april vanuit Amsterdam rechtstreeks op gaat vliegen. Ter introductie worden de vluchten op deze bestemmingen van 15 tot en met 21 april voor 59 euro aangeboden. Op Catania vliegt transavia.com op maandag, woensdag, donderdag, zaterdag en zondag en op Bari maandag, donderdag en zaterdag. In nog geen drie uur ben je ter plaatste.

Comments are closed.