Paas topdrukte in Keukenhof

Keukenhof heeft in het paasweekend ruim 100.000 bezoekers ontvangen. 2014 is één van de beste paasdagen uit de geschiedenis van Keukenhof. “De combinatie van het mooie weer, het park in volle bloei en het thema “Holland” heeft er voor gezorgd dat we zeer tevreden zijn over het groot aantal gasten”, aldus Bart Siemerink, directeur Keukenhof. Er was veel belangstelling van gezinnen uit Nederland, Duitsland en Amerika en opvallend veel Aziaten waaronder Chinezen.

Nijntje op de Keukenhof tijdens het Paasweekend

Nijntje op de Keukenhof tijdens het Paasweekend

Thema = Holland!

Het fotogenieke park Keukenhof trekt deze paasdagen veel bezoekers, en dat is niet vreemd: het park staat schitterend in bloei. Een ultiem lentegevoel! Highlight in het themajaar “Holland” is het bloembollenmozaïek van een Amsterdams grachtentafereel met een tulp zo groot als een grachtenpand in Amsterdam. Het ontwerp symboliseert de Tulpomanie tijdens de Gouden Eeuw en staat nu geweldig in bloei. De vele bloemenshows, waaronder een schitterende narcissenshow en verschillende evenementen maakten Keukenhof tot het paasuitje voor de hele familie.
 

 

Extra activiteiten

Keukenhof had gezorgd voor extra activiteiten. Nijntje heeft alle dagen een voorstelling uit de musical gegeven. Met een unieke verzameling roofvogels werd getoond hoe deze vogels in het wild leven en vliegen. Samen met een kunstenaar werkten bezoekers aan het grootste panoramaschilderij van de Bollenstreek. Paashazen liepen rond en trakteerden met name de jeugdige bezoekers op lekkernijen.

Keukenhof is geopend tot en met 18 mei. Op 26 en 27 april staat de Taste of Keukenhof op het evenementenprogramma, op 3 mei trekt het Bloemencorso van de Bollenstreek door de regio en op 10 en 11 mei organiseert Keukenhof met veel klassieke muziek een Romantisch weekend.

Comments are closed.