Vacansoleil wint Zoover Award 2014 voor Campingvakanties

Vacansoleil is gisteren in de hoofdprijzen gevallen bij de 6e editie van de Zoover Awards. In de categorie campingvakanties won Vacansoleil net zoals vorig jaar de award voor ‘Populairste aanbieder campingvakanties’. De Zoover Awards zijn de publieksprijzen van de jaarlijkse verkiezing van Zoover, de meest geraadpleegde onafhankelijke website voor vakantiebeoordelingen voor en door reizigers in Nederland.

Vacansoleil camping

Vacansoleil camping

175.000 stemmen

De afgelopen maanden werden Zoover-gebruikers in Nederland uitgenodigd om hun stem uit te brengen op hun favoriete reisorganisaties. In totaal zijn er 175.000 stemmen binnen gekomen voor de online verkiezingsstrijd. De award voor ‘Populairste Aanbieder Campingvakanties’ is de beloning voor het hoogste aantal stemmen. Met een gemiddeld cijfer van een 8,6 liet Vacansoleil de andere kandidaten in de categorie campingvakanties achter zich.

 

 

Trots

Vacansoleil-directeur Bart van der Linden is bijzonder trots op de nieuwe hoofdprijs.

Een Zoover Award is geen gewone prijs, het is een publieksprijs. Deze vertegenwoordigt de waardering van de consument, en die is ons meer waard dan welke prijs dan ook. Met zo’n 430 campings in 16 landen zijn we al jarenlang Europees marktleider, maar volume is geen garantie voor succes. Alles draait om kwaliteit. Door voortdurend goed te luisteren naar onze klanten, slagen we er in om ons product steeds beter af te stemmen op hun wensen. Dat resulteert in een hoge klanttevredenheid. Dat dit nu ook opnieuw beloond wordt in de vorm van deze Zoover Award maakt het nog mooier. Het bewijst dat we na 45 jaar nog steeds op de goede weg zijn. Al zitten we nooit stil, en zijn we continue op zoek naar verbeteringen.

5 Zoover Awards in 6 jaar tijd

Met bijna 2 miljoen onafhankelijke beoordelingen voor 280.000 accommodaties op meer dan 43.000 bestemmingen wereldwijd is Zoover een toonaangevende reisbeoordelingswebsite. Sinds 2009 organiseert Zoover de Zoover Awards, die dit jaar uit 27 categorieën bestaat waaronder campingvakanties. In deze categorie won Vacansoleil in 6 jaar tijd al 5 Zoover Awards.

Comments are closed.