Eindhoven Airport 1ste Europese luchthaven met mobile parking aanbod

Met het hoogseizoen voor de deur kiest Eindhoven Airport ervoor om parkeren nog eenvoudiger te maken voor haar passagiers. Vanaf vandaag kunnen automobilisten met een Parkmobile account op Eindhoven Airport betalen voor parkeren zonder het trekken van een parkeerkaartje. Eindhoven Airport maakt het samen met Parkmobile mogelijk om op basis van kentekenregistratie te parkeren op de parkeerterreinen van de luchthaven.

Eindhoven Airport

Eindhoven Airport

Binnenrijden op basis van kenteken

Bestuurders in Nederland hebben geen parkeerkaartje meer nodig maar kunnen ‘slim’ in- en uitrijden op basis van kentekenherkenning. Een camera in de slagboom herkent het kenteken van de Parkmobile gebruiker en opent automatisch. Bij het uitrijden kan de bestuurder direct het terrein verlaten en is het parkeerkaartje afrekenen bij de betaalautomaat niet meer noodzakelijk. De parkeerkosten worden aan het eind van de maand automatisch met Parkmobile afgerekend.

Joost Meijs, algemeen directeur Eindhoven Airport:

In het kader van onze inspanningen op het gebied van customer experience, biedt Eindhoven Airport haar passagiers en bezoekers graag een snelle, innovatieve en eenvoudige manier van parkeren aan. Op deze manier bieden we onze klanten in samenwerking met Parkmobile een extra comfortabele parkeerbeleving. Dat we hiermee de eerste luchthaven in Europa zijn die ‘mobile parking’ aanbiedt, geeft aan dat we de wensen van onze gasten op een innovatieve manier beantwoorden.

 

 

Unicum voor Eindhoven Airport & Parkmobile

Ronald Bijl, Sales Consultant Parkmobile, geeft aan:

Parkmobile is enthousiast over de stap van Eindhoven Airport om deze slimme en gemakkelijke manier van parkeergeld betalen te introduceren. Met Eindhoven Airport als eerste luchthaven in Europa, die een koppeling maakt met onze technologie hopen we ook andere luchthavens van het gemak van mobiel parkeren te overtuigen.

Kentekenherkenning is mogelijk op alle parkeerlocaties in Nederland van Eindhoven Airport: P1,3,4,5 en 8. Autobezitters die gebruik willen maken van het slim parkeren op Eindhoven Airport dienen voorzien te zijn van een Parkmobile garagetoken (sleutelhanger). Hierdoor wordt de auto herkend en gaat de slagboom zowel bij het inrijden als bij het uitrijden voor de bestuurder automatisch open.

Comments are closed.