Uitjesstress voor Pasen of de meivakantie?

Uitjesstress voor Pasen en de meivakantie? Wat te doen met het gezin, je lief of met vrienden? Kies Den Haag. Waarom? Den Haag biedt het beste van twee werelden: stad én strand. Simpelweg genieten? Wandel langs het 11 kilometer lange strand, struin over één van de Paasmarkten of ga winkelen op Tweede Paasdag. In de officieel bekroonde ‘Beste binnenstad van Nederland’ zijn de winkels gewoon geopend.

Vliegeren op het strand met Pasen

Vliegeren op het strand met Pasen

Lentekriebels

Ook Den Haag heeft er ‘last’ van: de lentekriebels. Met het mooie voorjaar nog vers in het geheugen, staan de strandpaviljoenhouders te popelen langs het strand in Nederland. Van Ibiza style tot typisch Hollands, er is voor elke smaak een beachclub. Nieuwe aanwinst dit seizoen is o.a. Bliss: het hippe zusje van Bloomindale aan Zee in Bloemendaal. Ook het festivalseizoen staat op het punt van losbarsten met de start van The Hague Festivals op 25 april met Life I Live.

 

 

3D eieren en zeedraakjes

Veel attracties openen rondom Pasen hun deuren voor het nieuwe seizoen, zoals Duinrell en Drievliet. Hier is het in de vakantie driedubbel genieten voor het gezin. Vrijdag 18 april opent een nieuwe voetbalattractie in Madurodam haar deuren ‘Zo groot is Oranje’, in Sea Life kun je zeedraakjes bewonderen en in Museon zijn naast gewone paaseieren, ook 3D-eieren verstopt. Een attractie van heel andere orde is Generator Strandbeest. Hier zie je de totstandkoming van de Animaris Suspendisse (10x4x4 meter), een nieuw strandbeest van kunstenaar Theo Jansen in een turbinehal.

Hofvijver in Den Haag

Hofvijver in Den Haag

Ssstt….niet verder vertellen

Nog niet overtuigd? Wat te denken van een Paasbrunch in het Omniversum of Brasserie Berlage bij het Gemeentemuseum? Een Paasvaart door de grachten, picknick in de tuin van Paleis Noordeinde, de Koningskermis op het Lange Voorhout of een rit in Gouden Koetsjes. Een bezoek aan Den Haag is allesbehalve alledaags. Kijk voor alle mogelijkheden op de website van Den Haag of loop langs bij de VVV op het Spui of het nieuwe informatiepunt in AKO Scheveningen.

Comments are closed.