Prijs voor Beste Aanbieder weer in handen van European Camping Group

Roan Camping Holidays heeft gisteren bij de uitreiking van de Zoover Awards 2014 de prijs in de wacht gesleept voor “Beste Aanbieder Campingvakanties” met een 8,9 als gemiddeld waarderingscijfer. De Zoover Awards zijn uitgegroeid tot een toonaangevende verkiezing voor de reisbranche. De eretitels voor reisorganisaties worden uitgereikt naar aanleiding van de stemmen die de consument in Nederland kan geven.

Jeroen van Heusden, Stephan Bosman en Hans Bax tijdens de uitreiking

Jeroen van Heusden, Stephan Bosman en Hans Bax tijdens de uitreiking

Ontzettend trots

De waardering van de klanten voor het product is het belangrijkste voor Roan. Algemeen Directeur Hans Bax reageerde dan ook zeer tevreden op de bekendmaking:

We zijn ontzettend trots dat Roan Camping Holidays de Zoover Award voor Beste Aanbieder Campingvakanties heeft gewonnen. We vinden een uitmuntende service van ons kantoor en van onze campingmedewerkers ter plaatse belangrijk en de consument waardeert dit.

Operationeel Directeur, Jeroen van Heusden, is erg blij met de Award.

Onze Roan gasten waardeerden ons gemiddeld met een 8,9”. We willen al onze gasten hartelijk danken voor het uitbrengen van hun stem.

Ontvangst op een Roan camping

Ontvangst op een Roan camping

Beste Aanbieder Campingvakanties

De felbegeerde titel van de Zoover Award voor Beste Aanbieder Campingvakanties blijft binnen de European Camping Group. Vorig jaar wist Go4Camp de eretitel al in de wacht te slepen en dit jaar is zusterorganisatie Roan Camping Holidays de trotse eigenaar van de Award. Roan Camping Holidays gaat tot het uiterste voor iedere klant. Het begint bij de reserveringsafdeling op kantoor tot aan de Nederlands sprekende campingmedewerkers ter plaatse, tezamen zorgen zij ervoor dat er op 51 campings in Europa vakantie kan worden gevierd.

 

 

Unieke samenwerking Roan en Zoover

Zoover biedt de consument een platform waar vakantie beoordelingen kunnen worden gedeeld. Roan is als één van de eerste reisorganisaties een samenwerking aangegaan met Zoover waarbij de consument kan aangeven bij de beoordeling waar de reis is geboekt. Sales Manager, Maud Fredrix:

Wij staan 100% achter ons product en bieden onze klanten graag transparantie. Daarom durven we deze speciale samenwerking ook aan.

Zoover Awards

Sinds 2009 worden jaarlijks de Zoover Awards uitgereikt waarbij de Nederlandse consument in een online stemronde bepaald wie er in aanmerking komt. In elke categorie worden er twee Awards vergeven, de populairste waarbij het draait om het aantal stemmen en één voor de beste organisatie op basis van het hoogste waarderingscijfer.

Comments are closed.