Nieuw online initiatief maakt reisbureau overbodig

Waarom zou je nog naar een reisbureau gaan als je rechtstreeks advies kunt krijgen van iemand die woont in het land dat je wilt bezoeken? Steeds meer reizigers stellen graag zelf via internet hun vakantie samen zonder tussenkomst van een reisagent of touroperator. Maar waar haal je voldoende lokale kennis vandaan? Het nieuwe online initiatief Better Places biedt de ervaren reiziger de mogelijkheid om rechtstreeks in contact te komen met een reisexpert ter plaatse. Samen ontwerp je je droomreis. Door deze manier van boeken komt er bovendien meer geld op de bestemming terecht en betaal je een lagere prijs.

better-places

Better Places, een nieuwe manier om je reis te boeken

Better Places biedt je de vrijheid om zelf je reis samen te stellen, helemaal afgestemd op je persoonlijke wensen. Wordt het Europa? Azië of toch liever Amerika? Heb je inspiratie nodig, dan vind je op de website een aantal voorbeeldreizen. Je kunt die ook combineren met bijzondere bouwstenen. Maar jij zelf bent aan zet: je kiest zelf je route, je hotelletjes, je activiteiten en de manier van transport. Hou je van een actieve reis, maak dan een trektocht of een tocht per mountainbike. Ben je toe aan een ontspannen vakantie, kies dan voor een verblijf in een bijzondere eco-lodge aan het strand. Reis je graag met je eigen huurauto of liever met de trein? Alles is mogelijk!
 

 

Persoonlijk advies van een reisexpert ter plaatse

Better Places is opgericht door reizigers met veel ervaring in de reiswereld en een groot netwerk. Zij hebben zelf ervaren hoeveel leuker je vakantie kan zijn door van de gebaande paden af te wijken en je te laten adviseren door lokale reisexperts. Die kennen de mooiste plekken, de gezellige hotelletjes en weten waar je moet zijn voor een heerlijke maaltijd. Persoonlijk contact staat voorop, niet alleen bij het samenstellen van je reis, ook tijdens je vakantie.

Lokaal boeken met Nederlandse garanties

Better Places selecteert zijn reisexperts op kwaliteit, passie voor reizen en respect voor de natuur en de bevolking. Uit ervaring weten wij dat reisexperts die op een duurzame manier werken reisbelevingen bieden die je niet snel zult vergeten. Via Better Places boek je ter plaatse maar wel met alle garanties, je betaling loopt via een Nederlandse bankrekening. Better Places is aangesloten bij het garantiefonds (SGR) en ANVR.

Inhaken op reistrends

Better Places haakt in op reistrends zoals de ”do-it-yourself” reizigers en de behoefte om tijdens de vakantie iets te leren of iets bij te dragen. Better Places gelooft in op social travel; contact met (online) vrienden die weten wat je leuk vindt. Via Better Places kun je ook gemakkelijk een ‘multigeneratie vakantie’ organiseren. Zo maak je met de hele familie een bijzondere reis op maat.

Comments are closed.