Landal Eifeler Tor nu al populair als avontuurlijke bestemming dicht bij huis

Landal Eifeler Tor is zaterdag 12 april officieel en op feestelijke wijze geopend door burgemeester Bert Züll van Heimbach. De nieuwe 170 luxe vakantiebungalows, appartementen en penthouses met uitgebreide centrale voorzieningen liggen in de nabijheid van het Nationaal Park Eifel, op slechts ca. 90 km afstand van Maastricht.

Landal Eifeler Tor

Faciliteiten

Sinds augustus vorig jaar is het park fasegewijs opgeleverd en nu is het met de voltooiing van het zwembad, het restaurant en het als Heimbacher Brauhaus ingerichte Grand Café compleet. Het park is nu al populair bij gasten uit Nederland, België en Duitsland. Alle vakantiewoningen zijn tegen een heuvel gebouwd in de karakteristieke vakwerkstijl van de regio en bieden een fraai uitzicht over het dal en rivier de Rur. Er zijn diverse types vier- tot twaalfpersoons accommodaties beschikbaar, waarbij gasten in de hoogste categorie genieten van een eigen wellnessruimte met hoekligbad inclusief whirlpoolfunctie, sauna, zonnehemel en fitnessapparatuur.

Het park biedt talrijke weersonafhankelijke vrijetijdsfaciliteiten, zoals overdekt zwembad met apart kindergedeelte, sauna, fitnessstudio en een ruimte voor massages en beautybehandelingen. Ook is er een buitenbad en een Bollo Club. Het park beschikt verder over een Italiaans restaurant, en een ParkShop. Uniek is de verkoop van lokaal gebrouwen Heimbacher Bier vanuit het in stijl ingerichte Heimbacher Brauhaus met grote koperen brouwketels. Op het gehele park is gratis draadloos internet beschikbaar.
 

 

Omgeving

In de omgeving van het park zijn vele vrijetijdsmogelijkheden, zoals rondvaarten, bootverhuur, zeil- en vaarcursussen op de achter het park gelegen Rursee. Het naastgelegen Nationaal Park Eifel is een fraai middelgebergte met rivieren, beekjes, meren en stuwmeren. Vanuit het park kunnen uitstapjes worden gemaakt naar de pittoreske stadjes Monschau, Bad Münstereifel en de Trappistenabdij Mariawald. Bij kinderen zijn Wildpark Schmidt en roofvogelstation Hellental populair.

Dit nieuwe park sluit perfect aan op de wensen van de Landal-gast; een diversiteit aan avontuurlijke activiteiten in een prachtige omgeving, plus de ontspannende luxe van een comfortabele accommodatie. We hebben al ca. 30.000 gasten mogen ontvangen uit Nederland, België en Duitsland. Begrijpelijk, want op een relatief korte afstand ben je hier echt in een totaal andere omgeving.

Aldus Thomas Heerkens, algemeen directeur van Landal GreenParks.

Comments are closed.