Vueling en Sony Mobile presenteren de eerste wearable instapkaart ter wereld

Vueling en Sony Mobile, voorlopers op het gebied van innovatie, presenteren de eerste applicatie voor het intelligente SmartWatch 2 horloge. Hiermee kunnen passagiers van de luchtvaartmaatschappij hun instapkaart en alle vluchtinformatie om hun pols dragen.

vueling-smart-watch

Wearable instapkaart

Vueling en Sony Mobile presenteren de eerste wearable instapkaart ter wereld. Met de applicatie hebben klanten van de luchtvaartmaatschappij alle belangrijke vluchtinformatie om hun pols. Ook de instapkaart is beschikbaar via een 2D barcode. Deze vooruitstrevende technologie is nu beschikbaar in de Google Play Store en exclusief voor de SmartWatch 2 van Sony Mobile. Met deze lancering positioneren beide organisaties zich als voorlopers op het gebied van mobiele technologie.

Deze primeur is een stap vooruit in de wens van Vueling om voorop te lopen in Europa en haar klanten een complete en unieke ervaring op het gebied van technologie aan te bieden. De lancering valt samen met de aankondiging van afgelopen week over het gebruik van mobiele apparaten tijdens alle vluchtfases, inclusief opstijgen en landen. Binnenkort presenteert de luchtvaartmaatschappij bovendien nieuwe technologische Premium diensten.

Samuel Lacarta, IT Directeur bij Vueling:

Dit is een nieuwe geslaagde uitdaging die zich koppelt aan de grote inspanning die deze luchtvaartmaatschappij én alle personen die daar werken, uitvoeren om continu technologische oplossingen aan te bieden die de vluchtervaring van onze klanten verbetert.

Sandra López de Santiago, Marketingdirectrice van Sony Mobile España:

Met deze ontwikkeling voegen we een nieuwe app toe aan het uitgebreide applicatie ecosysteem van de Smartwatch 2. Weer een voorbeeld van de inzet van Sony Mobile voor innovatie en het steeds grotere belang van wearables om het leven van de consument te vereenvoudigen.

 

 

Smartwatch

De SmartWatch 2 verruimt de Android ervaring en biedt nieuwe communicatiemogelijkheden, waardoor interactie middels Bluetooth® met de smartphone mogelijk wordt. Sony Mobile, sinds enkele jaren pionier op de markt van wearables (draagbare technologie), verruimt het aanbod van geoptimaliseerde apps voor de Smartwatch 2 die beschikbaar zijn in Google Play. De SmartWatch 2 is de perfecte assistent om overal mee naar toe te nemen, bestand tegen water en biedt vanaf je pols via een touchscreen toegang tot alle berichtgevingen van tekstberichten, e-mails, kalender, telefoonoproepen, Facebook, Twitter, Gmail en nog veel meer. Hij is beschikbaar in een breed gamma gekleurde banden en diverse materialen zoals leer of metaal op de website sonymobile.com voor € 179.

Opnieuw staat Vueling aan het hoofd van de technologische ontwikkelingen in de luchtvaartsector

In juli 2011, amper drie jaar geleden, presenteerde Vueling de eerste applicatie in Europa en één van de eerste wereldwijd, die naast de informatie over bedrijfsdiensten, een handig en intuïtief verkoopsysteem van vluchten bood. Bovendien was het vanaf de eerste dag al mogelijk online in te checken, een stoel aan te wijzen en had de klant toegang tot de geschiedenis van zijn reserveringen.

Sindsdien heeft Vueling haar app aanzienlijk verbeterd door deze eenvoudiger en intuïtiever te maken, door nieuwe diensten toe te voegen als de Vluchtstatus Manager waar de gebruiker in real time de vluchtstatus kan zien, de verwachte vertrektijd, als de gate voor een betere circulatie op de luchthaven. Op eenvoudige en snelle wijze krijgt de passagier informatie via mobiele apparaten op het mobiele portaal m.vueling.com.

Comments are closed.