Vlieg deze zomer met WOW Air naar Reykjavik

WOW air, de gezelligste luchtvaartmaatschappij van IJsland, komt deze zomer weer naar Nederland. Van 2 juni tot en met 15 september vliegt de low-coster drie keer per week rechtstreeks van Amsterdam naar Reykjavik. Bij WOW air draait het allemaal om een goede prijs, een goede sfeer en een goede vlucht. Het boekingsproces is eenvoudig, er wordt gevlogen met de nieuwste toestellen en de WOW factor zorgt voor verbazingwekkend fijn vliegen.

Er is meer comfort, meer ruimte en meer ontspanning aan boord. Voor wie daar graag persoonlijk kennis mee wil maken is er goed nieuws: ter introductie biedt WOW air in juni tickets naar Reykjavik vanaf €89. Als dat geen WOW is…

wow-air

Flinke dosis WOW

Voor het tweede opeenvolgende jaar voert WOW air een zomerdienstregeling uit op Amsterdam. Van maandag 2 juni tot en met maandag 15 september vliegt de maatschappij elke maandag, woensdag en vrijdag in drie uur van Reykjavik (vertrek 06.35 uur) naar Amsterdam (aankomst 11.35 uur) en terug (vertrek Amsterdam 12.35, aankomst Reykjavik 13.50 uur). Dat doet de airline niet zomaar. Alles wat WOW air doet gebeurt met een flinke dosis WOW. Van het comfort aan boord tot de even professionele als persoonlijke service en van de milieuvriendelijkheid tot de punctualiteit. De luchtvaartmaatschappij maakt gebruik van de nieuwste Airbus A320’s en dat betekent meer ruimte voor passagiers en minder brandstofverbruik. Dat is goed voor de benen, de portemonnee en het milieu.
 

 

Airline die blij maakt

Sander de Jongh, Nederlandse piloot bij WOW air, is trots op zijn luchtvaartmaatschappij: “WOW air is een leuke, jonge maatschappij. We doen wat we beloven, op een zo leuk mogelijke manier. IJsland is in Nederland een nog relatief onbekende bestemming, die ontzettend veel te bieden heeft. Er is hier bijvoorbeeld een enorm aanbod van goede restaurants, een gezellig uitgaansleven met leuke kroegjes en in Reykjavik bepalen hippe trendsetters het straatbeeld. IJsland is het jongste land ter wereld en dat voel je overal, zeker ook als je tijd hebt om het ruige binnenland te verkennen”.

Comments are closed.