Gouden Paasei wandeling in Onderbanken

De Paashaas is benieuwd hoe goed hij eieren kan verstoppen en daagt daarom iedereen uit om zijn zeven verstopte ‘gouden paaseieren’ te komen zoeken in Onderbanken. Ga ook de uitdaging aan op maandag 21 april (tweede Paasdag), van 11.00 tot 16.00 uur.

pasen-zuid-limburg-bewonder-onderbanken-1

Bepaal uw eigen route

U start de Gouden-Paasei wandeling bij één van onderstaande locaties in Onderbanken (Nederland):

 • Brouwerij De Maar, Maar 2 in Jabeek
 • Brasserie Scoop, Wilhelminaplein 15 in Schinveld
 • Gastronomie Smeets, Steenweg 6 in Merkelbeek
 • IJscoland, Kloosterlaan 8 in Schinveld
 • Boven Water Food & Drinks, Aan de Voeëgelsjtang 1 in Schinveld
 • Biej de tant, Bouwbergstraat 126 in Schinveld
 • Restaurant De Lier, Leiffenderhofweg 3 in Schinveld
 •  
  Bij elk startpunt ontvangt u een plattegrond met een route naar een andere startlocatie. In totaal zijn er zeven verschillende routes te lopen. Op elke route is één ‘Gouden Paasei’ verstopt. Vindt u een ‘Gouden Paasei’ , dan vindt u ook een vraag. De vraag kan worden beantwoord middels het invulformulier waarop ook de plattegrond met route staat. Lever het formulier met de beantwoorde vraag in bij uw aankomstpunt en ontvang een leuke prijs. U bepaalt vervolgens zelf of u nog een route wenst te lopen om een nieuw ‘Gouden Paasei’ te vinden, u ontvangt dan een nieuwe plattegrond met route. De PaasHaas is natuurlijk erg nieuwsgierig en houdt alle zoekers daarom goed in de gaten. Wie weet komt u de Paashaas wel tegen op zijn fiets of wanneer hij opeens uit de struiken tevoorschijn komt.

   

   

  Aanmelden

  Ook meedoen met de ‘Gouden Paasei’ wandeling in Nederland? Bezoek dan op maandag 21 april (tweede Paasdag) tussen 11.00 en 16.00 uur één van de zeven startlocaties in Onderbanken. Vooraf aanmelden is niet nodig.

  Comments are closed.