Groot watersportweekend op jachthaven in Bruinisse

op Jachthaven Bruinisse Jachthaven Bruinisse is het weekend van 10 en 11 mei aanstaande even het middelpunt van watersportend Nederland. Twee dagen lang, van 10.00 tot 17.00 uur, presenteren tientallen toonaangevende bedrijven uit de watersportbranche en bedrijven uit de regio zich op deze jachthaven van internationale allure. “MoreThanBoats” heet het nieuwe evenement officieel en dat geeft al aan dat er veel meer te zien zal zijn dan boten alleen.

Morethanboats V1

Het evenement lijkt een uitgelezen mogelijkheid voor iedereen die wel eens wil weten wat watersport anno 2014 nou eigenlijk inhoudt. Kleine boten, grote boten, zeil- en motorboten en allerlei andere watersporten komen aan bod.

Een willekeurige greep uit het omvangrijke programma: de Europese primeur van de RS Aero bij Aquavitesse, de nieuwe Polyethyleen SailQube via Sailcenter, SUP-instructies en proefvaren met de Beneteau Océanis 38 – gekozen tot Europees jacht van het jaar. En niet te vergeten, de Benelux primeur van de Seascape 18 door X-Yachts Wie wil uitproberen hoe een Laser en/of een RS zeilt , wie geïnteresseerd is in wat de nieuwste apparatuur van B&G allemaal kan, wie de nieuwste Xc 35 (een Nederlandse primeur trouwens) wil zien, kan op 10 en 11 mei terecht op Jachthaven Bruinisse aan het Grevelingenmeer in Nederland. Daarnaast zullen de regionale autobedrijven van Mazda, Renault en Dacia hun nieuwste modellen presenteren en is er een Oldtimershow, aangevuld met het laatste nieuws op het gebied van tuinmeubelen.

 

 

Dat en nog veel meer op watersport-gebied inclusief allerlei ‘waterfun-activiteiten’ voor jeugdige watersporters in spé, omlijst met muziek, proeverijen en clinics, vindt u op 10 en 11 mei in Bruinisse. Toegang en parkeren is gratis.

Comments are closed.