Ryanair introduceert groepsreizen service in Nederland

Ryanair, Europa’s meest favoriete low-cost airline, introduceerde gister haar ‘Groups & Corporate Services’ ook in Nederland. Dit betekent dat groepen en bedrijven in Nederland voortaan tegen de laagste tarieven voor groepsreizen kunnen vliegen.

Deze nieuwe service wordt in de zomer gevolgd door een nieuw zakelijk product op maat voor zakenreizigers. Deze zomer biedt Ryanair haar passagiers een keuze uit meer dan 40 interessante bestemmingen van / naar Nederland te boeken via ryanair.com

ryanair

Ryanair’s “Groepreizen” zal van groot belang zijn voor alle reizende groepen zoals scholen, sportverenigingen en alle andere grotere partijen; met meer dan 1.600 vluchten per dag welke 186 bestemmingen in 30 landen met elkaar verbinden, zullen groepen en zakenreizigers dankzij Ryanair’s “Groeps & Corporate Travel” tijd en geld besparen.
 

 
Lesley Kane, Ryanair’s Manager Corporate Travel & Groups:

2014 wordt een zeer spannend jaar voor grotere groepen en zakenreizigers. Ryanair’s instap in deze markten zal hun kosten voor groepsreizen aanzienlijk verlagen. Ryanair verbetert continu haar klantenservice, wij hebben veel vragen ontvangen van organisatoren van groepsreizen en van grotere bedrijven om deze nieuwe, interessante producten te ontwikkelen en te introduceren. Nederlandse groepen en zakenreizigers kunnen zich verheugen op de extra voordelen van onze opmaat producten – zij zullen Ryanair’s passagiersgroei tot 2019 naar meer dan 110 miljoen laten stijgen.

Comments are closed.