De Sprookjesshow bij de Julianatoren!

Deze meivakantie ontmoet je al jouw favoriete sprookjesfiguren tijdens De Sprookjesshow bij de Julianatoren. Assepoester, Doornroosje, Sneeuwwitje en vele andere bekende sprookjes komen voorbij tijdens een spetterende show vol muziek.

Sprookjes-in-julianatoren

Geert Hoes in de hoofdrol!

Sprookjesverteller Pepijn, gespeeld door Geert Hoes, is op zoek naar het beste verjaardagslied voor de Sprookjeskoning en hij heeft jouw hulp nodig! Het belooft een groot feest te worden en na de voorstelling kan iedereen ook nog eens met enkele sprookjesfiguren op de foto in het park in Nederland.
 

 
Sprookjesshow is van zaterdag 19 april tot en met zondag 11 mei te zien in de Julianatoren. De show is bij de toegangsprijs van het pretpark inbegrepen. Meer informatie vind je op julianatoren.nl/pretpark/evenementen/sprookjesshow/.

Comments are closed.