Pierre & Vacances rijdt met food truck tot 2300 meter hoogte

In samenwerking met skistation La Plagne in de Franse Alpen geeft Pierre & Vacances het startsein voor zijn eerste Food Truck in de bergen van wintersportgebied Paradiski. Dit evenement is het begin van een zomertoer waarin de Food Truck heel Frankrijk zal doorkruisen.

pierre-en-vacances-food-truck

Food Truck op recordhoogte!

Ter ere van de opening van de Food Truck gaan Pierre & Vacances en La Plagne een ware uitdaging aan: op 13 en 14 april aanstaande staat de truck op 2385 meter hoogte op de pistes van het bekende skigebied Paradiski. De Food Truck, die wordt uitgestald op de top van de bergpas Arpette, is de eerste ooit die op deze hoogte lekkernijen uitdeelt aan de gasten. Bij aankomst bij de skilift worden in feestelijke sfeer huisgemaakte hamburgers aan de wintersporters aangeboden.

Wat is de Pierre & Vacances Food Truck?

Pierre & Vacances komt haar gasten deze zomer tegemoet met een nieuwe innovatieve service. In samenwerking met het Parijse Bar à Burger, een van de meest gerenommeerde hamburgerrestaurants van de Franse hoofdstad, maakt de Food Truck na het openingsevenement in La Plagne een nationale toer door heel Frankrijk. Deze begint in Parijs en doet vervolgens diverse badplaatsen aan waar Pierre & Vacances over residenties en villages clubs beschikt.
 

 
Ten slotte daalt de Truck verder af langs de Atlantische kust richting de Middellandse Zee. De Pierre & Vacances Food Truck kan gevolgd worden via Twitter en Facebook. Via een speciale QR code op de Food Truck kunnen gasten bovendien ter plekke cadeaus winnen.

food-truck-pierre-vacances

Een kijkje in de keuken

In de Food Truck bevindt zich de keuken van Bar à Burger, het toonbeeld van de perfecte hamburger die sinds enkele maanden als zoete broodjes over de toonbank vliegen in Parijs. De hamburgers die gedurende de toer worden aangeboden, zijn bereid volgens het recept van een gepassioneerd kooktrio. Aan iedere plek wordt een speciale hamburger gewijd, naargelang de regionale ingrediënten en specialiteiten.

Comments are closed.