Badeendenrace Toverland levert 10.000 euro op voor Stichting Heppie

Attractiepark Toverland heeft het nieuwe parkseizoen op een bijzondere manier geopend. Maar liefst 5000 badeendjes werden afgelopen zondag meegevoerd met het kolkende water van wildwaterbaan Djengu River. De opbrengst van de race, 10.000 euro, werd geschonken aan Stichting Heppie, een organisatie die zich inzet voor kinderen die het thuis moeilijk hebben.

De badeendenrace op de Djengu River

De badeendenrace op de Djengu River

Iedereen die het goede doel wilde steunen, kon vooraf voor € 2,- een eendje adopteren. Eendje nummer 613 finishte als eerste. De houder van dat adoptiebewijs krijgt een weekend Center Parcs in Nederland voor vier personen. Maar de werkelijke winnaar van de race zijn natuurlijk de kinderen van Heppie.
 

 
Na afloop van de race overhandigde Caroline Kortooms, directeur van Attractiepark Toverland, een symbolische cheque van 10.000 euro aan Nina Schmitz, directeur van Stichting Heppie.

Hiermee kunnen we veel kinderen een verblijf in het Heppie Hotel aanbieden en de aandacht geven die ze nodig. Jullie maken echt het verschil.

Reageerde Schmitz opgetogen.

Comments are closed.