10.000 Zuid-Limburg Fans op facebook bereikt!

De winnaar van de VVV Zuid-Limburg ’10.000ste Fan’ facebook actie is bekend. De gelukkige winnaar Loek Smid zal, samen met een vriend en/of vriendin, haar tijd met plezier opmaken vanuit het viersterren hotel Bilderberg Kasteel Vaalsbroek in Vaals. Met inmiddels meer dan 10.000 Fans is VVV Zuid-Limburg één van de grootste VVV’s op Facebook in Nederland.

logo-vvv-zuid-limburg

Like VVV Zuid-Limburg

VVV Zuid-Limburg is erg actief op het gebied van social media zoals facebook, twitter, pinterest, youtube en nu ook op Google+. Middels interactieve content, foto’s, video’s, acties, themacampagnes en doeltreffende advertenties informeert VVV Zuid-Limburg zijn fans over alles wat er in Zuid-Limburg te doen is. Maar ook naar meningen van fans wordt geluisterd en zijn bijvoorbeeld tips altijd meer dan welkom.

Om op een leuke en effectieve manier de grens van 10.000 facebook fans te bereiken werd de actie; ‘wordt Fan, want één van de eerste 10.000 fans maakt kans op een luxe weekend voor 2 bij Bilderberg Kasteel Vaalsbroek’ opgezet. De winnaar, gekozen uit de eerste 10.000 facebook fans, is nu bekend en kan met deze prijs eens goed de tijd nemen om te genieten van het mooiste stukje Nederland.
 

 

Bilderberg Kasteel Vaalsbroek

Op steenworp afstand van Maastricht, Aken en Luik, ligt het 15de eeuwse landgoed Bilderberg Kasteel Vaalsbroek. Het hotel ligt naast het kasteel en beschikt over 130 hotelkamers. Het authentiek gerestaureerde kasteel, de eerste vermeldingen dateren uit 1420, combineert de pracht en praal van het verleden met het comfort en de luxe van het heden, smaakvol verweven tot een schilderachtige plaats die een onweerstaanbare charme uitstraalt. Het hotel bevat verder een spa & wellness centre, saunalandschap, fitness en beautysalons en een kruidentuin.

Op naar 15.000 fans!

Nu de grens van 10.000 fans is bereikt gaat VVV Zuid-Limburg op naar de volgende mijlpaal, te weten 15.000 fans. Een nieuwe, leuke facebook actie zal hier binnenkort voor worden opgezet. Wil jij weten wat de actie wordt, houdt dan het facebookprofiel van VVV Zuid-Limburg goed in de gaten en wordt fan.

Hele jaar door Social Media acties

Naast de ’10.000ste Fan’ actie, zet VVV Zuid-Limburg het hele jaar door nog meerdere acties in via social media. Zo is er elke dinsdag de ‘win een ticket-dag’, waarbij leuke tickets voor evenementen gewonnen kunnen worden en zijn er thematische acties op basis van leuke quizzen en prijsvragen. Op dit moment loopt de actie ‘Wordt actief in de Buitenlucht’. Meer weten over deze actie ga dan naar winbijvvvzuidlimburg.nl/cyclecenter. Veel succes!

Comments are closed.