11 smaakvolle wandelingen op Guernsey

Tasty Walks is een serie van elf smaakvolle wandelingen op het eiland Guernsey. Onder de subtropische zon geniet je van het beste wat dit Britse Kanaaleiland te bieden heeft. Je loopt door prachtige landschappen, over ruige klifpaden en langs witte zandbaaien. De wandeling is rijkelijk voorzien van cafés, strandtenten en terrassen. In de hoofdstad wemelt het van de restaurants uit alle hoeken van de wereld.

Terras op Guernsey eiland

Terras op Guernsey eiland

Wandelroutes

Zowel de geoefende als de minder getrainde wandelaar komt hier aan zijn trekken. De wandelroutes van Tasty Walks zijn ontworpen voor verschillende niveaus. De wandelingen worden begeleid door een audiogids, ingesproken door tv-persoonlijkheid James Strawbridge. Op een interactieve wandelkaart vind je alle bezienswaardigheden.

 

 

Warme golfstroom

Dankzij de warme golfstroom wemelt de zee hier van leven. Op bijna elk menu staan schelpdieren en zeevis, variërend van zeekreeft en garnalen tot oesters, krabben en sappige zeebaars. Het klimaat op Guernsey is ideaal voor de teelt van vele soorten groente en fruit. Vergeet vooral de heerlijke zuivel niet te proeven, gemaakt van de melk van de beroemde Guernsey koeien. Kortom, Tasty Walks is een echte aanrader en dé manier om Guernsey, voor de kust van Frankrijk, te leren kennen.

Comments are closed.