Eerbetoon aan nationale autosport op Autoweek Live

Zeker vijf nationale toppers uit de autosport zullen in juni aanwezig zijn op AutoWeek Live. Het licht staat op groen voor Jos en Max Verstappen, Arie Luyendijk, Tim Coronel en Christijan Albers en dat geldt ook voor wát ze gaan doen op het RDW-terrein in Lelystad: plankgas geven op de kombaan.

autoweek live

 

 

AutoWeek organiseert in het pinksterweekeinde in Nederland, van 7 tot en met 9 juni, in Lelystad haar nieuwe, jaarlijkse event AutoWeek Live. Het concept is uniek: los van de nieuwste modellen, occasions, youngtimers, supercars, sportcars en conceptcars die er te bewonderen zijn, mogen bezoekers zelf achter het stuur plaatsnemen op onder meer de kombaan van het RDW-terrein. Voor hen staan de nieuwste modellen klaar van verschillende automerken. Datzelfde asfalt wordt ook gebruikt voor parades, snelheidsproeven en veiligheidstests, maar ook door tal van bekende autocoureurs. De eerste vijf zijn inmiddels definitief: Jos en Max Verstappen, Arie Luyendijk, Tim Coronel en Christijan Albers.

We zijn er echt trots op om eerst alle importeurs, en vervolgens ook deze vijf grote coureurs van toen en nu enthousiast gekregen te hebben om bij de eerste editie van ons event aanwezig te zijn. Waar en hoe vaak komt zoiets nog voor? AutoWeek Live belooft een eerbetoon te worden aan de nationale autosport, ook omdat ik verwacht de komende weken nog meer namen bekend te kunnen maken. Namen, maar natuurlijk ook de bijzondere auto’s waarmee ze over de kombaan gaan rijden.

Aldus Robert van den Ham, hoofdredacteur van AutoWeek.

Comments are closed.