Bilderberg hotel Jan Luyken gekozen tot hotel van het jaar 2013!

Bilderberg Hotel Jan Luyken is gekozen tot Bilderberg Hotel van het Jaar 2013. Het Amsterdamse boutique hotel kreeg de onderscheiding vanwege het behalen van de hoogste scores op het gebied van financieel resultaat, kwaliteit (gasttevredenheid) en de waardering van de ‘mystery guest.’

Bilderberg Hotel Jan Luyken

Bilderberg Hotel Jan Luyken

Ik ben trots op onze medewerkers en ons sfeervolle boutique hotel in het hart van Amsterdam. Wij hebben een succesvol jaar achter de rug. Het hechte team van 25 medewerkers van het Jan Luyken Hotel heeft de Bilderberg Beleving hoog in het vaandel staan en zorgt er iedere keer weer voor dat onze gasten zich snel thuis voelen. Met teamwork en doorzettingsvermogen hebben de medewerkers dit mooie resultaat bereikt.

Aldus Ed Jongen, General Manager van Bilderberg Hotel Jan Luyken en Bilderberg Garden Hotel.
 

 
De Bilderberg Hotel van het Jaar-verkiezing vindt jaarlijks plaats. Bilderberg Grand Hotel Wientjes was in 1996 het eerste hotel dat de onderscheiding in de wacht sleepte, vorig jaar eindigde Bilderberg Kasteel Vaalsbroek op de eerste plaats. Voor Bilderberg Hotel Jan Luyken is het de tweede keer dat ze als beste worden beoordeeld; eerder gebeurde dat in 2011.

Comments are closed.