Nederlanders reizen af naar warme oorden in voorjaarsvakantie

De lentezon is ook in Nederland gesignaleerd en we hebben de smaak goed te pakken. Nederlanders trokken afgelopen voorjaarsvakantie massaal naar de buitenlandse zon, zo blijkt uit cijfers van autoverhuurbemiddelaar lejebil.com. De huurauto aanbieder signaleert een flinke stijging in haar boekingen, met name naar bestemmingen aan de andere kant van de oceaan. De revolutionaire prijsopbouw van lejebil.com maakt het huren van een auto een stuk goedkoper waardoor vakantiegangers meer geld overhouden om verre reizen te maken.
lejebil-huurauto-bryce-canyon

Zonnige bestemmingen

Waar andere populaire autohuur bestemmingen als Chicago, Denver, Philadelphia en Washington nog onder een dik pak sneeuw liggen zoekt de Nederlander nu vooral naar zonnige bestemmingen.

Top 5 zonnige bestemmingen

Comfortabele autovakanties

Uit boekingscijfers van lejebil.com komt duidelijk naar voren dat Noord-Amerikaanse steden erg populair zijn bij de Nederlanders. In de voorjaarsvakantie groeit de vraag naar comfortabele autovakanties aan de kust van de Atlantische en Stille oceaan. Bij lejebil.com betaalt de reiziger het grootste deel van de huurprijs in lokale valuta. Hierdoor profiteert hij van de lage dollarkoers. Slechts een klein deel van de huursom dient vooraf te worden voldaan.

lejebil.com werkt in de USA samen met Alamo en National. De tarieven zijn all-inclusive en bevatten geen verborgen (extra) kosten.

Comments are closed.