De Mosasaurus is weer op jacht

Een proces van drie jaar creatief denkwerk en een productieperiode van bijna anderhalf jaar begint haar vruchten af te werpen. Drie kilometer aan kabels voor verlichting, camera en geluid zijn al weggewerkt in het gangenstelsel.

mosasaurus

Over één maand opent MergelRijk haar deuren voor het publiek om kennis te komen maken met de prachtige verhalen over mergel en grotten, uitgebeeld in mergel- en zandsculpturen, tekeningen en films. De Mosasaurus is weer op jacht, de eerste grotchampignons zijn rijp om geplukt te worden en Greetje Blanckers zit weer te breien in haar grotwoning. Vleermuizen en bokkenrijders vliegen door de gangen en zo is er nog veel meer aan de hand in het gangenstelsel van MergelRijk. Het aftellen is begonnen!

 

 

Comments are closed.