Julianatoren geeft samen met Van Hoorne Entertainment leuke prijzen weg!

Julianatoren gaat samenwerken met Van Hoorne Entertainment. Van Hoorne Entertainment is al ruim 10 jaar specialist op het gebied van familie-entertainment en behoord inmiddels tot de top 3 van Nederlandse familie-entertainmentproducenten.

julianatoren-van-hoorne-entertainment-samenwerking

Leuke samenwerking

De keuze om het entertainment in het pretpark in Apeldoorn door hen te laten produceren was voor Julianatoren dan ook snel gemaakt. Een samenwerking tussen twee zulke grote en ervaren partijen in Nederland staat gegarandeerd voor een groot succes. Wat de grote en kleine bezoekers kunnen verwachten? Een spectaculaire openingsshow door Jul de Muis en Julia, een dansshow van Julia waarbij niemand kan stil blijven zitten, een vrolijke eindshow, meet en greets met beide mascottes en tijdens de avondopenstelling wordt de Gouden Gatenkaas bokaal uitgereikt tijdens een 45 minuten durende show. Uiteraard zal een mega grote park show in het seizoen niet ontbreken!

Dit wordt fantastisch voor families! Grote en spectaculaire shows voor gezinnen met kinderen tot en met twaalf jaar zullen aankomend seizoen volop in de Julianatoren te vinden zijn.

Aldus Jeroen Buter, Algemeen Directeur Julianatoren, en Michael Van Hoorne, Directeur Van Hoorne Entertainment.

 

 

Toegangskaarten winnen

Om deze geweldige samenwerking te vieren houdt de Julianatoren en Van Hoorne Entertainment verschillende win acties. Op Facebook en Van Hoorne Junior lees je hoe jij mee kunt doen en daarmee kans maakt op fantastische prijzen zoals toegangskaarten en gezinsabonnementen voor het pretpark in Apeldoorn.

Comments are closed.