Eerste vlucht Turkish Airlines Rotterdam – Istanboel is een feit

Turkish Airlines breidt haar aanwezigheid in Nederland uit met service naar Rotterdam, de 244ste bestemming. De maatschappij heeft hiermee een tweede Nederlandse bestemming toegevoegd naast de al bestaande vluchten naar Schiphol. Vluchten tussen Rotterdam en Istanboel worden vier keer per week uitgevoerd op dinsdag, donderdag, vrijdag en zondag.

Introductietarieven zijn beschikbaar vanaf 99 euro (inclusief belastingen en toeslagen). Daarnaast kunnen klanten genieten van een speciale aanbieding waar 25% extra korting op de Miles&Smiles bonussen gegeven worden.

tour-istanbul-passagiers-turkish-airlines

Rotterdam Airport

De op een na grootste stad van Nederland is een wereldberoemde haven en is eeuwenlang het centrum van handel en exploratie geweest. Rotterdam is zowel een economisch als cultureel centrum en een van Europa’s belangrijkste steden voor entertainment, waar jaarlijks een aantal festivals en evenementen georganiseerd worden.
 

 

Het Maritiem Museum

Het Maritiem Museum specialiseert in tentoonstellingen die de verbinding tussen stad en zee laten zien, terwijl de collectie van het Boijmans van Beuningen werken omvat van internationale kunstenaars als Bosch, Rembrandt, Van Gogh, Dali en Christo. Rotterdam staat ook bekend als een plaats met veel architectonische bezienswaardigheden zoals de Kubuswoningen uit de jaren ’80.

Kijk op turkishairlines.com voor de actuele vluchttijden.

Comments are closed.