Aruba genomineerd voor een Zoover Award

One Happy Island’ Aruba is genomineerd voor een prestigieuze Zoover Award in de categorie ‘Vliegvakanties buiten Europa.’ De winnaars worden op 17 april bekendgemaakt. Via zooverawards.nl/stemmen/groep/Aruba kunnen mensen hun stem uitbrengen.

aruba

 

 

Wij zijn heel trots op deze nominatie. Zoover is in Nederland een ontzettend belangrijke graadmeter voor de reiswereld. 2013 was voor ons een recordjaar waarbij we bijna een miljoen toeristen vanuit heel de wereld op Aruba hebben mogen verwelkomen. Dat is een stijging van 6% ten opzichte van 2012. We hopen daarom deze prijs in de wacht te kunnen slepen zodat we wederom kunnen laten zien dat Aruba een kwalitatieve en mooie bestemming is.

Aldus Tirso Tromp, Area Director Europe Aruba Tourism Authority.

Comments are closed.