De Coolste Baan van Nederland brengt spetterend eerbetoon aan Nederlandse schaatsen

In een uitverkocht Olympisch Stadion beleefden 15.000 mensen de start van het KPN NK Allround & Sprint. Tevens werd er een ode gebracht aan de medaillewinnaars uit Sotsji.
coolste-baan-nederland-huldiging-amsterdam

Ard Schenk

Ard Schenk bedankte de jongere generatie schaatsers voor hun bijzondere prestaties op de Olympische Spelen. Dinand Woesthoff zong ter ere van de schaatshelden zijn Legendary Lane met een 25 koppig strijkorkest. Alle schaatsers waren zichtbaar geroerd en waardeerden de hulde die hen werd gebracht.

 

 

Op vrijdag werden de 500 meter sprint dames en heren, 500 meter allround dames en heren en de 1000 meter dames en heren verreden. De sporters waren unaniem enthousiast over de ijsvloer die ijsmeester Beert Boomsma op De Coolste Baan van Nederland wist neer te leggen.

Comments are closed.