De Kampeer Informatie Dagen: het beste begin van uw vakantie!

Wilt u het nieuwe kampeerseizoen goed voorbereid van start gaan? En wilt u zich laten informeren en inspireren over de perfecte kampeerbestemming? Breng dan (gratis) een bezoek aan de 33ste editie van de Kampeer Informatie Dagen. Op 14, 15 en 16 maart is er bij Erica Recreatie in Zeist ook dit jaar weer van alles te ontdekken. Ieder jaar de perfecte start van uw kampeervakantie. Kom langs en ervaar een dag vol kampeerbeleving voor het hele gezin!
erica-kampeerdagen-2014

Hart weer ophalen

Als echte kampeerliefhebber kunt u uw hart weer ophalen tijdens de Kampeer Informatie Dagen. Erica Recreatie, de kampeerspecialist van Midden-Nederland, heeft speciaal voor u de beste aanbiedingen geselecteerd, die alleen tijdens de Kampeer Informatie Dagen geldig zijn. Niet alleen op caravans, vouwwagens en (voor)tenten in onze speciale Outlet store, maar ook op kampeeraccessoires in de geheel vernieuwde Erica kampeershop.

 

 

Maar dat is niet alles. Op het voorterrein wordt een grote tent opgezet waar u zich, onder het genot van een hapje en drankje, kunt laten informeren over de nieuwste kampeersnufjes en de beste campings.

Bestemmingen om van te dromen

Bent u al compleet voorbereid, maar nog op zoek naar de kampeerbestemming van uw dromen? Het Erica Recreatie Infoplein biedt u volop inspiratie om uw perfecte kampeerbestemming te vinden. U kunt zich laten informeren en inspireren door meer dan 20 campings en vakantieparken, uit binnen- en buitenland. Ideaal om uw bestemming voor het aankomende kampeerseizoen te kiezen!

Ontdek onze nieuwe winkel

In 2014 bestaat Erica Recreatie 50 jaar. Dat gaan we een jaar lang vieren met speciale acties en aanbiedingen. Want wie jarig is trakteert! Speciaal daarvoor is de Erica kampeershop geheel vernieuwd. Overzichtelijker en met een optimale presentatie van het uitgebreide assortiment. Absoluut de moeite waard om even een kijkje te gaan nemen.

Bent u nieuwsgierig geworden? Kom dan vrijdag 14 maart, zaterdag 15 maart of zondag 16 maart tussen 10.00 en 17.00 uur langs bij de Kampeer Informatie Dagen. De entree is geheel gratis en u betaalt ook geen parkeerkosten. Adres: Aalscholverlaan 5, 3704 GZ Zeist.

Comments are closed.