De Coolste Baan wederom podium voor Topsport en Entertainment

De tweede dag van het KPN NK Sprint & Allround in het Olympisch Stadion in Amsterdam was wederom een enorm succes. In een uitverkocht Olympisch Stadion creëerden de bezoekers de ultieme schaatssfeer.

coolste-baan-van-nederland-roel-van-velzen

De Coolste baan van Nederland

Op De Coolste Baan wordt topsport afgewisseld door top-entertainment. Zaterdag was het de beurt aan VanVelzen om het publiek in Nederland mee te nemen in de feestsfeer. De zanger bracht het gehele stadion in vervoering met de klassieker ‘We are the champions’.

 

 

Daarna volgde een fantastisch hoogtepunt toen Van Velzen op het middenterrein van de 400m baan exclusief voor Ireen Wüst een speciale versie van zijn nummer ‘Burn’ ten gehore bracht. Ireen Wüst vond het een “kippenvel moment” en zichtbaar onder de indruk van deze bijzondere verrassing.

Het KPN NK Sprint in Amsterdam is zaterdag afgesloten met als winnaar bij de mannen Michel Mulder en Margot Boer bij de vrouwen.

Comments are closed.