De vakantieparken van Center Parcs en Sunparks: Het ideale verblijf voor elke gepassioneerde fietser

In de 2014-agenda van Center Parcs en Sunparks staan weer tal van evenementen op stapel voor de fietsliefhebber. De vakantieparken zijn het hele jaar door een ideale uitvalsbasis voor fietsers – van alle leeftijden en voor elk niveau – én hun familie.

centerparcs-en-sunparks

De vakantieparken van Center Parcs en Sunparks bevinden zich stuk voor stuk in prachtige regio’s waar fietsers hun hart kunnen ophalen op verharde of onverharde wegen. Zo komen zowel recreatieve fietsers, fervente mountainbikers als wielrenners aan hun trekken. Terwijl fietsers hun passie beleven, geniet de rest van het gezelschap van de vele activiteiten die de parken te bieden hebben. En ‘s avonds valt iedereen moe maar voldaan in slaap in de rust van de comfortabele cottage, met het stalen ros veilig opgeborgen.

Een overzicht van de fietsevenementen bij Center Parcs:

De verschillende parken van Center Parcs bieden een gevarieerd aanbod aan weekenden en evenementen die volledig in het teken staan van de fiets. Voor 2014 staan er enkele niet te missen afspraken op de kalender:

Center Parcs Park Zandvoort – NL Cycling Zandvoort

In het weekend van 16 mei 2014 is het tijd voor de tweede editie van Cycling Zandvoort, een fietsspektakel met een afwisselend aanbod voor fietsers van elk niveau en alle leeftijden. Op het programma: toertochten, spinning marathon, ploegentijdrit, offroad parcours en als hoogtepunt de 24-uurs estafetterace op het circuit van Zandvoort. Center Parcs Park Zandvoort bevindt zich op wandelafstand van het circuit en biedt een afwisselend programma in het teken van deze fiets 3-daagse, waaronder een optreden van Frans Duijts op vrijdagavond. Lees meer op: centerparcs.nl/cyclingzandvoort

Center Parcs Port Zélande – NL Elektrisch fietsevenement

Voor fervente elektrische fietsers organiseren Center Parcs, Eneco en Gazelle van 19 t/m 23 mei 2014 het eerste elektrische fietsevenement in Zeeland! Dit actieve evenement staat geheel in het teken van elektrisch fietsen, de Zeeuwse natuur en cultuur met verschillende fietstochten door het schitterende landschap, workshops, een bezoek aan een windmolenpark en diverse culturele bezienswaardigheden. Deelnemers zonder elektrische fiets zijn eveneens van harte welkom. Gazelle stelt namelijk kosteloos elektrische fietsen ter beschikking voor één dag. Lees meer op: centerparcs.nl/elektrischfietsen

 

 

Center Parcs De Huttenheugte en Parc Sandur – NL Drentse Fiets4Daagse 2014

Van 22 t/m 25 juli 2014 vindt de Drentse Fiets4Daagse plaats. Tijdens dit grootste fietsevenement van Nederland ontdekken ruim 15.000 deelnemers vier dagen lang wat de provincie Drenthe allemaal voor moois te bieden heeft. Men kan kiezen uit routes van 30, 40 of 60 km per dag. Vanuit Center Parcs De Huttenheugte en Parc Sandur zijn de startplaatsen Dalen en Emmen goed bereikbaar. Beide parken zijn dan ook een ideale uitvalsbasis voor elke deelnemer van dit grootse evenement. Na een dag fietsen kunt u heerlijk bijkomen in uw eigen cottage en genieten van alles wat deze parken te bieden hebben. Lees meer op: centerparcs.nl/fiets4daagse

Center Parcs Park Eifel – DE Eifel Cycling Classic 2014

Na het succes van voorgaande jaren organiseert Center Parcs het weekend van 26 september 2014, in samenwerking met de Koninklijke Nederlandsche Wielren Unie, Rabobank, Eneco en Achmea Health Centers, het vierde Eifel Cycling Classic weekend. Dé afsluiting van het wegseizoen voor de sportieve fietser waar ook prominente wielrenners, zoals Leontien van Moorsel en Rob Harmeling, aanwezig zullen zijn. Center Parcs Park Eifel is het startpunt van verschillende routes – 50, 100, 150 en 200 km – door deze prachtige regio. Deelnemers genieten niet alleen van een feilloze technische ondersteuning, ravitaillering en sportontbijt, maar ook van alle voordelen die Center Parcs te bieden heeft, zoals een comfortabele cottage en de uitgebreide faciliteiten van het park. Lees meer op: centerparcs.nl/ecc

Comments are closed.