Bollenstreekseizoen geopend tijdens Beleef de Bollenstreek Event 2014

Op dinsdag 25 februari, vond het Beleef de Bollenstreek Event 2014 plaats. In het NH Conference Centre Leeuwenhorst in Noordwijkerhout werd het (toeristisch-) Bollenstreekseizoen geopend met een groots netwerkmoment. Het thema van de bijeenkomst was: Kansen voor de Bollenstreekondernemer.

eigendom deBeeldredacteur

Kansen voor de ondernemer

Tijdens het plenaire gedeelte werd ingegaan op de kansen voor de Bollenstreekondernemer in een verbonden en samenwerkende Bollenstreekin Nederland. Met behulp van interactieve stemkastjes kon het publiek stemmen op beweringen en stellingen. Jan van Vliet, voorzitter van Stichting Beleef de Bollenstreek, werd geïnterviewd over de relatie tussen Beleef de Bollenstreek en Bollenstreek Regiomarketing. Piet de Vries, coördinator Bollenstreek Regiomarketing, ging in op de strategische uitdagingen, ambitie en organisatie van de regiomarketing voor de Bollenstreek. Na de indrukwekkende presentatie van Frans van der Avert, CEO Amsterdam Marketing, over Metropool Amsterdam en de noodzaak van regionale samenwerking werd de Bollenstreek Seizoen 2014 officieel geopend en ging de netwerkborrel van start.

 

 

Geslaagde bijeenkomst

Maar liefs 550 zakelijke genodigden namen deel aan de bijeenkomst. Zij vertegenwoordigen het bedrijfsleven van binnen en buiten de Bollenstreek, ondernemers, ondernemersverenigingen, evenementorganisatoren, de colleges uit de Bollenstreek gemeenten in Nederland inclusief Leiden en de provincie Zuid-Holland en citymarketingorganisaties. Kortom, beslissers die meehelpen de Bollenstreek uit te dragen als de streek waar het ondernemen, leven, werken en wonen goed is.

Comments are closed.