Geniet van een nieuw seizoen vol avontuur in Avonturenpark Hellendoorn

Op 18 april opent Avonturenpark Hellendoorn haar deuren voor een gloednieuw seizoen vol avontuur. Je kunt je lol weer op met de meer dan 30 attracties, een belevenis voor jong en oud! Naast de attracties kun je genieten van de vertrouwde evenementen als Spellendoorn, de Zomer Stuntshow, Heksendoorn en het vorig jaar geopende Aquaventura Slidepark. Ook organiseert het park een heus Boys & Girls weekend op 15 en 16 juni. Kom maar langs als je durft!

slidepark-aquaventura

Spellendoorn 18 april – 30 juni

De opening van Avonturenpark Hellendoorn valt traditiegetrouw samen met Spellendoorn; kinderen krijgen bij de entree een deelnameformulier en verspreid door het park lossen zij verschillende vragen en raadsels op. Wekelijks maken zij kans op een mooi prijzenpakket van Cartoon Network, wanneer zij meedoen aan Spellendoorn en de juiste antwoorden op de vragen vinden.

Aquaventura Slidepark

Bezoekers aan Avonturenpark Hellendoorn moeten in de zomer hun badkleding niet vergeten mee te brengen naar het park. Vorig jaar opende het Avonturenpark als eerste pretpark in Nederland een spectaculair slidepark, genaamd Aquaventura. Aquaventura biedt 5.000m² waterplezier met maar liefst 11 waterslides en een waterspeelpark. Er zijn vier waterglijbanen waar bezoekers met een band of mat vanaf kunnen, de andere banen zijn zogenaamde ‘bodyslides’ waar men zonder band gebruik van kan maken. Wanneer je binnenkomt krijg je het gevoel dat je op een exotisch eiland bent met kleurrijke glijbanen en zandstranden, palmbomen. Het slidepark is geopend van 1 juni tot en met 14 september 2014. Bij mooi weer kan de openingsperiode uitgebreid worden, hierover communiceert het park via haar website.

Boys & Girls – weekend 15 & 16 juni

Avonturenpark Hellendoorn organiseert in het weekend van 15 en 16 juni een uniek Boys & Girls weekend. Het park biedt speciaal voor jongens en meiden een weekend boordevol game-corners, optredens, workshops en stands met coole producten. In dit weekend zijn aan de attracties producten verbonden die ze gelijk kunnen testen. Kom gezellig langs met je vrienden en-/of vriendinnen!

Stuntshow 5 juli – 31 augustus

Ook deze zomer kunnen bezoekers weer genieten van de coole en spectaculaire Stuntshow. Het magische team uit Zuid-Amerika treedt van 5 juli t/m31 augustus iedere dag op met een stuntshow die gratis te bezoek is en uit twee disciplines bestaat: high diving en trampoline wall. De acrobaten laten verbluffende trucs zien, waarbij zij via trampolines tegen muren op springen en sprongen vanaf duizelingwekkende hoogtes in een ondiep bassin maken. Laat je verbazen en verrassen tijdens de Stuntshow.

Zinderende Zomeravonden

Op 30 juli, 6 en 13 augustus 2014 kunnen bezoekers extra lang genieten van Avonturenpark Hellendoorn tijdens de Zinderende Zomeravonden! Het park is dan geopend tot 22.00 uur. De attracties sluiten om 21:30 uur en de avonden worden afgesloten met een spectaculaire vuurwerkshow om 21:45 uur.

 

 

Heksendoorn 11 oktober – 26 oktober

Vanaf 11 oktober is het weer griezelen geblazen in Avonturenpark Hellendoorn. Opperheks Odelia krijgt van 11 oktober tot en met 26 oktober de leiding over het park en tovert het park en de attracties met haar heksenvriendinnen om, zodat jij lekker kunt griezelen! Ook maakt de Opperheks haar opwachting in de familieshow van Kareltje & Jasmijn, dé kinderhelden van het park. Test jouw dapperheid in de griezelige spookhuizen en stap in de extra spannend gemaakte attracties.

Beleef samen een griezelig avontuur in het donker op zaterdag 11, 18 en 25 oktober 2014. Het park is dan extra lang geopend tot 21:00 uur. De attracties sluiten om 20:30 uur en de avonden worden afgesloten met een spectaculaire vuurwerkshow om 20:45 uur. Dreumesland en de Wild Waterval sluiten om 18:30 uur.

Comments are closed.