Populaire app voor Selfie Lovers van Turkish Airlines

De laatste reclame van de airline, ‘KobeVsMessi: Selfie ShootOut’, is meer dan 130 miljoen keer gezien, heeft veel lof ontvangen en is een viral op YouTube geweest. De luchtvaartmaatschappij presenteert een vervolg met de ‘Selfshot iPhone app’.

selfshot-app

In de originele reclame reizen de twee topsporters, basketballer Kobe Bryant en voetballer Lionel Messi, de wereld over en voeren ze een wedstijd voor ‘beste selfie’. Met de app kan de gebruiker dit nabootsen met achtergronden waar Turkish Airlines op vliegt en kunnen ze het uiteindelijke resultaat delen via social media.

 

 

Turkish Airlines heeft een kleine verrassing met deze leuke iPhone app. De airline heeft een wedstrijd opgezet waarbij de meest leuk gevonden selfies een retourticket van Turkish Airlines kunnen winnen. De wedstrijd duurt nog tot maandag 24 februari, voorwaarden en regels zijn te vinden op widenyourselfie.com.

De app kan gratis worden gedownload van de Apple App Store en kan op de iPhone 4 en hoger worden geïnstalleerd

Comments are closed.