Start herinrichting Museum Prinsenhof Delft

We gaan van start! Museum Prinsenhof Delft begint maandag 24 februari met de herinrichting van het museum. Om goed het verschil te ontdekken tussen het oude en nieuwe Museum Prinsenhof is iedereen zondag 23 februari van harte welkom om het museum gratis te bezoeken. De avond daarvoor kun je ‘KUNSTschaatsen’ in het museum, een speciale avond voor iedereen die ‘s avonds de schaatsen onder wil binden en nog een laatste bezoek aan het museum ‘oude stijl’ wil brengen.

meesters-in-innovatie

KUNSTschaatsen

Bij de balie van Museum Prinsenhof zijn kaarten verkrijgbaar voor het ‘KUNSTschaatsen’ op zaterdag 22 februari van 20.00-00.00 uur. Kaarten kosten €15,- inclusief schaatshuur, 1 drankje+ hapje en avond museumbezoek. Bovendien leer je meer over de geheimen van het gebouw Het Prinsenhof door speciale rondleidingen. Naast deze speciale avond is de schaatsbaan ook dit weekend nog toegankelijk van 12.00-17.00 uur. Een entreekaartje is te koop aan de deur (Van der Mandelezaal, Oude Delft 185) en kost €5,- inclusief schaatshuur. Op zondag delen wij gratis warme chocolademelk uit.

 

 

Herinrichting

Meer nog dan nu het geval is, zullen we in de nieuwe presentatie aandacht schenken aan thema’s die nauw verbonden zijn met Delft: Willem van Oranje, Delfts Blauw en Meesters in innovatie. Met verrassende, interactieve presentaties over Delfts rijke geschiedenis en een levendig activiteitenprogramma is het vernieuwde Museum de vanzelfsprekende entree tot de stad.

Comments are closed.