Camper servicepunten aanwezig op diverse Franse campings

Op de Franse campings Le Chêne Gris, Le Château de Galaure en Le Grand Dague, allen onderdeel van campingketen Iris Parc, zijn vanaf het seizoen 2014 camper servicepunten aanwezig. Deze servicepunten zijn een uitbreiding op de bestaande faciliteiten op de drie campings. Dit biedt de gast met een camper veel voordelen.

camping-entertainment

De camper servicepunten

Op de camper servicepunten kan men tegen een kleine vergoeding water en het chemisch toilet lozen en schoon water bijvullen. Natuurlijk kunnen de gasten het hele seizoen gebruik maken van alle faciliteiten op de campings zoals verwarmde zwembaden, comfort sanitair, overdekte speeltuin, restaurant met snacks en animatie! Het hele seizoen is er uitgebreide Nederlandstalige animatie voor jong en oud op de campings en ook het restaurant is het hele seizoen volledig geopend.

De omgeving

Le Chêne Gris ligt nabij Parijs en heeft een treinstation tegenover de camping. Gasten met een camper kunnen dit kampeermiddel dus makkelijk laten staan en de trein nemen richting Parijs. In drie kwartier staat men in het hart van deze stad! In Frankrijk, de regio Drôme waar camping Le Château de Galaure ligt, kan men heerlijk fietsend of wandelend de omgeving verkennen. Het riviertje dat achter de camping stroomt, is erg leuk om te ontdekken. Ook de vele gezellige kleine dorpjes vlakbij de camping zijn de moeite waard. Camping Le Grand Dague ligt in de Dordogne, die bekend staat vanwege de kastelen en grotten. De camping ligt in een natuurrijke omgeving en vlakbij Périgueux, de hoofdstad van de Dordogne. Een bezoek aan de markten, pleintjes en de kathedraal kan hier niet ontbreken.

De nieuwe servicepunten dragen bij aan de hoge kwaliteitsnormen die Iris Parc stelt aan haar campings en aan de voorzieningen. Met het toevoegen van de camper servicepunten, kan Iris Parc daarnaast optimaal tegemoet komen aan de wensen van campinggasten.

 

 

Profiteren in laagseizoen

Gasten met een camper die in het laagseizoen op één van de campings verblijven, kunnen profiteren van verschillende voordelen. Zo bieden de Iris Parc campings speciaal voor deze klanten gratis wifi aan in het laagseizoen. Daarnaast kunnen zij profiteren van gratis nachten zoals 4=3, 7=5 en 21=14. Voor meer info zie irisparc.nl

Comments are closed.