Naar het zonnige zuiden in een zucht met de Zon-Thalys

Ook al was de winter zeer zacht, toch hebben we alweer zin in de zomer. Wie zijn zomervakantie al wil boeken, kan vanaf 20 februari bij Thalys tickets boeken voor de Zon-Thalys. Iedere zaterdag, van 28 juni tot en met 30 augustus 2014 rijdt de Zon-Thalys van Amsterdam, via Schiphol en Rotterdam naar Valence, Avignon, Aix-en-Provence en Marseille. Een reis van Amsterdam naar Marseille duurt zeven uur.

zon-thalys

De wegen naar het zuiden staan in het hoogseizoen vaak vol met alle vakantiegangers die naar het mooie Zuid-Frankrijk willen met de auto. Met de trein heb je geen last van die files en begint je vakantie dus eigenlijk al in de trein. Je reist comfortabel en zonder filestress naar je bestemming.

Aldus Patricia Baars van Thalys.

Comfort en ontspanning

Naast een comfortabele reis, biedt de Zon-Thalys veel extra service, zoals een maaltijdservice, drankjes, een selectie van gratis tijdschriften en kranten en gratis toegang tot Wifi in de Comfort 1-klasse. Ook reizigers in de Comfort 2-klasse kunnen tegen betaling (m.u.v. reizigers die reizen op basis van het Semi-Flex-tarief) gebruik maken van een Wifi-internetverbinding. In de Thalys Welcome Bar kunnen reizigers terecht voor een ruime keuze aan dranken en snacks.
Patricia Baars:

We willen het graag reizigers naar de zin maken om hen een ontspannen en verzorgde trip naar de zon te bieden en daarmee een goed begin van de vakantie.

 

 

Tarieven

Wie een ticket boekt tussen 20 februari en 16 maart kan gebruik maken van een extra zonnig aanbod (Sunshine-aanbod). Een enkele reis naar het zonnige zuiden in Comfort 2 is dan al mogelijk vanaf € 49,- in Comfort 2 en vanaf € 75,- in Comfort 1. Een No-Flex ticket in Comfort 2 is beschikbaar vanaf € 59,-. In Comfort 1 starten de tarieven Semi-Flex vanaf € 99,- enkele reis. Thalys biedt ook nog de mogelijkheid om autohuur via Europcar te regelen tegen 10% korting, op de stations waar de Zon-Thalys komt en tot 45% korting op een selectie van Novotel-hotels.

De verkoop start op 20 februari. Kijk voor alle prijzen, aanbiedingen en voorwaarden op Thalys.com.

Comments are closed.