Barbados pakt uit en geeft weg

Zo net na Valentijnsdag wil Barbados de liefde extra laten voelen en pakt opnieuw uit met het Island Inclusive pakket. Met als thema ‘Feel the love’ geeft het eiland een leuk zakcentje mee om optimaal te kunnen genieten van alles wat Barbados te bieden heeft.

barbados

Vouchers

Net als vorig jaar biedt dit pakket de reiziger US $200 (€145,-) per persoon bij een verblijf van 7 nachten of meer. Dit bedrag komt in de vorm van vouchers en deze kunnen worden ingeleverd bij deelnemende hotels, attracties en restaurants. De vouchers kunnen ook weer gebruikt worden bij Oistins’s Fish Fry, de must-see en do wanneer je op Barbados bent. Iedere vrijdagavond wanneer de vers gevangen vis binnenkomt in het vissersdorpje Oistins komt het hele eiland bij elkaar om te genieten van live muziek, ’s werelds oudste rum en natuurlijk de vis die op ontzettend veel verschillende manieren bereid wordt.

Gebruik bijvoorbeeld een voucher voor de Aerial Trek Zipline om het groene binnenland van Barbados eens op een heel andere manier te bekijken, neem een kijkje in de Concorde hangar en bezichtig dit unieke vliegtuig van binnen of ontdek de onderwaterwereld van de Caribische Zee zonder nat te worden met de Atlantis Submarine. De mogelijkheden zijn eindeloos.

 

 

Deze aanbieding is vanaf nu boekbaar en geldt voor reizen vanaf 1 mei t/m 19 december 2014. De reis moet wel voor 31 maart 2014 worden geboekt. Het ‘Island Inclusive pakket’ kan door consumenten direct worden geboekt bij deelnemende hotels met de code BII2014 of via deelnemende touroperators.

Comments are closed.